PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Intrata in vigoare: 25 mai 2018.

Cine suntem

CLARIO Oftalmologie  este un furnizor de servicii medicale de calitate înaltă. „Clario”, „Clario Oftalmologie”, „noi”, „al nostru” sau „nostru” se referă la Clario Oftaclinic SRL / Clario Lens SRL, persoane juridice române, înregistrate cu datele de mai jos:

Clario Oftaclinic SRL
Str. Zagazului 21-25, corp C, cam 25, etaj 1, sector 1, Bucuresti
CUI: 34283564
J40/13385/2014

Clario Lens SRL
Str. Zagazului 21-25, corp C, cam 21, etaj 1, sector 1, Bucuresti
CUI: RO33810917
J40/3659/2015

Programarea online a consultațiilor medicale

Utilizatorii site-ului www.clario.ro pot efectua programări online in clinica Clario, selectând datele convenabile conform preferințelor personale.

În secțiunea Programări online este afișat în mod interactiv programul medicilor pe diverse tipuri de consultații, precum si prețul acestor servicii.

Prin completarea datelor personale și înregistrarea unei programări, aceasta este confirmată automat prin emailul furnizat de pacient si este înregistrată în agenda medicului respectiv la ora si data selectate.

Pacientului îi revine responsabilitatea verificării atente a datelor furnizate, în caz contrar Clario poate fi pus în imposibilitatea contactării pacientului în vederea oricărui fel de comunicăre legată de programarea sa.

Plata pentru programările facute online se va face in clinică, după finalizarea consultației. Pretul consultației va fi cel confirmat la momentul programării și nu include prețul altor servicii medicale suplimentare care pot fi prestate și care va fi comunicat in clinică, atunci când este cazul.

Consultațiile online

Utilizatorii site-ului www.clario.ro pot programa și plăti online consultații prin videoconferință cu medicii clinicii Clario Oftalmologie.

Consultația online este întâlnirea prin videoconferință între pacient și medicul specialist oftalmolog în cursul căreia, pe baza analizei vizuale, relatărilor pacientului, a istoricului medical și a altor materiale trimise de pacient (fotografii, analize medicale…etc), medicul poate formula o opinie medicală despre cazul tău și, în anumite cazuri, poate face recomandări și chiar prescrie rețete.

Din cauza imposibilității folosirii aparaturii medicale în investigarea pacientului, consultația online are limitări în stabilirea unui diagnostic de certitudine și nu poate înlocui consultația din clinică. Pacienții care aleg sa fie consultați online declară ca sunt de acord sa-și asume aceste limitări și că nu vor ridica pretenții ulterioare la alte servicii suplimentare.

 1. Consultația se desfașoară prin platforma Zoom.com care trebuie preinstalată de pacient pe un calculator, tabletă sau smartphone. Instalarea și înregistrarea în platformă sunt gratuite și facile, sunt în responsabilitea pacientului și trebuie efectuate din timp astfel încat să nu afecteze ora de începere a consultației. Instalarea platformei se face din aceasta pagina – CLICK AICI.
 2. Durata unei consultații este de 20 de minute.
 3. În timpul unei consultații poate fi discutat cazul unui singur pacient.
 4. Programarea consultației se poate face:
  1. Online în secțiunea Programări online. După completarea datelor utilizatorul primește un email cu confirmarea și toate instrucțiunile de conectare.
  2. Telefonic – în urma confirmării telefonice utilizatorul primește un email cu confirmarea și toate instrucțiunile de conectare.
 5. Plata consultației:
  1. Prețul și durata unei consultații sunt afișate explicit în secțiunea Programări online. Serviciile medicale sunt scutite de TVA.
  2. Plata se face exclusiv online cu cardul prin linkul de plată primit în confirmarea programării. Procesarea plății se face prin sistemul Netopia Payments în deplină siguranță, către Clario Oftaclinic SRL Str. Zagazului 21-25, corp C, cam 25, etaj 1, sector 1, Bucuresti CUI: 34283564, J40/13385/2014.
  3. Plata trebuie efectuată cu cel puțin 1 ora înaintea consultației, în caz contrar programarea va fi anulată.
 6. Reprogramarea sau anularea:
  1. O consultație online plătită deja poate fi anulată sau reprogramată la o dată ulterioară cu cel puțin 1 oră înaintea orei de începere stabilite inițial. Anularea sau reprogramarea se fac urmând instrucțiunile primite la confirmarea programării.
  2. Anularea va duce la restituirea integrală a prețului plătit în același cont de card folosit la plată în termen de 3-5 zile, în funcție de banca emitentă.
  3. În cazul unor dificultăți tehnice întâmpinate de pacient, medicul va încerca să țină consultația telefonic la numărul furnizat anterior de pacient.
  4. Neprezentarea, inclusiv din motive tehnice ce țin de accesul pacientului la internet sau de alta natură care îl împiedică pe acesta sa acceseze consultația online, furnizarea unui număr de telefon greșit sau lipsa unui răspuns la apelul medicului sau cererea de anulare în termen mai scurt de o oră de la data și ora stabilite pentru începerea consultației duce la imposibilitatea rambursării prețul plătit.
 7. Confidențialitate
  1. Clario Oftalmologie asigură confidențialitatea datelor pacienților, inclusiv a consultațiilor online, conform Politicii de Confidențialitate.
  2. Sunt strict interzise înregistrarea de către pacient, parțială sau integrală a unei consultații online precum și publicarea în orice formă, parțială sau integrală a unei consultații online sau a informațiilor transmise in cursul acesteia.
  3. Pacienții sunt responsabili de securitatea echipamentelor și a rețelelor pe care le folosesc pentru a accesa consultațiile online precum și de confidențialitatea spațiului din care acceseză o consultație online.

Drepturi de proprietate intelectuala

Conținutul site-ului www.clario.ro este proprietatea exclusivă a Clario Oftalmologie și este interzisă preluarea și/sau publicarea oricărei părți a acestuia fără acordul expres al Clario.

Intrebari, Sugestii si Reclamatii?

Aveti intrebari referitoare la Termenii si Conditiile noastre? Va ajutam cu placere daca ne scrieti la contact@clario.ro

https://netopia-payments.com/