PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Manager clinică

Clario Oftalmologie este deja un brand recunoscut pentru serviciile premium și grija față de pacienți. În cei șapte ani de la înființare, Clario a crescut constant atât ca număr de pacienți cât și ca diversitate și complexitate a serviciilor oferite și implicit a echipei. În prezent dispunem de 4 cabinete de consultații, 2 de investigații și un bloc operator de chirurgie refractivă cu laser, cataractă și alte intervenții de pol anterior, toate dotate la cele mai înalte standarde. Mai mult de jumatate dintre cei care apelează la serviciile Clario vin la recomandarea pacienților mai vechi. 

Ca organizație, credem în folosirea la maxim a celei mai noi tehnologii în toate aspectele care țin ce activitatea zilnică – de la gestionarea proceselor interne la comunicarea cu pacienții și până la aparatura implicată direct în actul medical. La fel de mult credem că deciziile cele mai bune sunt bazate pe date și pe analize atente și obiective. Apreciem căutarea constantă a simplificării procedurilor și automatizarea proceselor repetitive. Ne dorim implicarea membrilor echipei în activități ce țin de dezvoltare profesională pe măsură ce activitatea lor este eficientizată de tehnologie. 

Căutăm managerul împreună cu care să ne consolidăm poziția și să continuăm accelerat creșterea.  Ne dorim să avem alături o persoană cu experiență în conducerea de organizații sau departamente, din domeniul medical dar nu numai, pentru a asigura o coordonare riguroasă a activității. Este foarte important spiritul antreprenorial pentru că un obiectiv major va fi creșterea într-un mediu foarte competitiv. 

Atribuții principale

 • Coordonează și răspunde de activitatea întregii echipe, asigurându-se în permanență că angajații sunt pregătiți pentru a-și îndeplini sarcinile iar acestea sunt clar formulate și coerente.
 • Gestionează bugetul anual, planurile de investiții și marketing.
 • Analizează, organizează, planifică și implementează politicile și procedurile interne aplicând cele mai bune practici din domeniul medical (și nu numai) în modul de lucru al fiecărui departament. Caută să simplifice și să automatizeze cât mai mult procesele de lucru, urmărind creșterea eficienței personalului și nivelul de satisfacție al pacienților.
 • Monitorizează permanent nivelul de satisfacție al pacienților și cauta metode de îmbunătățire a calității serviciilor clinicii.
 • Gestionează procesul de recrutare, de la interviuri și angajări la integrarea angajaților noi. Stabilește indicatorii de perfomanță pentru fiecare poziție din organizație și realizează evaluarile periodice ale personalului. 
 • Asigură respectarea reglementărilor din domeniu și a legislației aplicabile.
 • Reprezintă clinica și menține relațiile de colaborare cu partenerii și furnizorii externi sau inițiază colaborări noi cu potențiali parteneri.

Profil

 • Experiență într-un post similar minim 5 ani
 • Experiență în vânzări sau coordonare echipe de vânzări
 • Studii management
 • Limba engleză fluent

Așteptăm CV-ul tău pe adresa:  monica.apostolescu@clario.ro 

Medici oftalmologi

Extindem echipa medicală Clario! Așteptăm colegi noi, medici oftalmologi cu minim 3 ani experiență. 

Căutăm persoane dornice să profeseze la cel mai înalt nivel, să învețe lucruri noi și să facă parte dintr-o organizație în care sunt apreciate deosebit de mult atitudinea pozitivă și respectul față de pacienți și colegi. Oferim un mediu de lucru modern și acces la dotări tehnologice de excepție pentru investigații și tratament.  

Ne dorim colegi cu abilităti clinice deosebite, atenți la detalii și empatici în relația cu pacientul. Credem că pe lângă diagnosticarea și tratarea corectă a afecțiunilor, înțelegerea nevoilor pacientului și explicarea cu tact și pe înțelesul său sunt esențiale în succesul actului medical și al relației de lungă durată cu acesta. 
 
Constituie avantaj experiența solidă și/sau supra-specializarea în diverse ramuri oftalmologice: patalogie oculară pol anterior și posterior, chirurgia polului anterior, competențe în ecografie, tomografie oculară și altele.

De asemenea, este un avantaj capacitatea de a conduce o consultație în limba engleză.

Așteptăm CV-ul tău pe adresa:  monica.apostolescu@clario.ro 

Despre Clario

Clario a fost lansată în anul 2015 din dorința de a construi o clinică de oftalmologie ‘ca afară’, din orice punct de vedere ai privi-o. De la selecționarea echipei medicale și stabilirea protocoalelor de lucru și până la alegerea locației, amenajarea sediului, dotarea cu echipamente, totul a fost foarte atent gândit astfel încât Clario să devină un furnizor premium de servicii medicale. 

Fondatorii Clario sunt Dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog cu peste 15 ani experiență și Radu Apostolescu, absolvent de medicină, antreprenor, co-fondator eMAG. Pe de o parte pasiunea pentru medicină și oftalmologie în special, iar pe de altă parte provocarea de a construi echipe și organizații performante s-au unit în proiectul Clario Oftalmologie.