PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Medici oftalmologi

Extindem echipa medicală Clario! Așteptăm colegi noi, medici oftalmologi cu minim 3 ani experiență. 

Căutăm persoane dornice să profeseze la cel mai înalt nivel, să învețe lucruri noi și să facă parte dintr-o organizație în care sunt apreciate deosebit de mult atitudinea pozitivă și respectul față de pacienți și colegi. Oferim un mediu de lucru modern și acces la dotări tehnologice de excepție pentru investigații și tratament.  

Ne dorim colegi cu abilităti clinice deosebite, atenți la detalii și empatici în relația cu pacientul. Credem că pe lângă diagnosticarea și tratarea corectă a afecțiunilor, înțelegerea nevoilor pacientului și explicarea cu tact și pe înțelesul său sunt esențiale în succesul actului medical și al relației de lungă durată cu acesta. 
 
Constituie avantaj experiența solidă și/sau supra-specializarea în diverse ramuri oftalmologice: patalogie oculară pol anterior și posterior, chirurgia polului anterior, competențe în ecografie, tomografie oculară și altele.

De asemenea, este un avataj capacitatea de a conduce o consultație în limba engleză.

Așteptăm CV-ul tău pe adresa:  monica.apostolescu@clario.ro 

Despre Clario

Clario a fost lansată în anul 2015 din dorința de a construi o clinică de oftalmologie ‘ca afară’, din orice punct de vedere ai privi-o. De la selecționarea echipei medicale și stabilirea protocoalelor de lucru și până la alegerea locației, amenajarea sediului, dotarea cu echipamente, totul a fost foarte atent gândit astfel încât Clario să devină un furnizor premium de servicii medicale. 

Fondatorii Clario sunt Dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog cu peste 15 ani experiență și Radu Apostolescu, absolvent de medicină, antreprenor, co-fondator eMAG. Pe de o parte pasiunea pentru medicină și oftalmologie în special, iar pe de altă parte provocarea de a construi echipe și organizații performante s-au unit în proiectul Clario Oftalmologie.