PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Optica medicala

Tu alegi stilul, noi asigurăm precizia.

Prescrierea ochelarilor sau a lentilelor de contact

Poate părea simplu dar prescrierea ochelarilor sau a lentilelor necesită măsurători amănunțite, aparatură specială, precum si corelarea de către medicul specialist oftalmolog a măsuratorilor cu starea de sănătate a ochilor tăi, vârsta și alte aspecte. Toate acestea sunt posibile doar într-o clinica de optică medicală și doar în cadrul unei consultații riguroase.
În urma consultației la Clario vei primi o evaluare completă a stării de sănătate a ochilor precum și o prescriere corectă a ochelarilor sau lentilelor de contact. Fără dureri de cap.

Rame de colecție / Lentile speciale / Tratamente speciale

Vino să probezi în liniște rame din colecțiile celor mai buni designeri, ai câteva sute la îndemână.
Lentile cu protecție pentru lucrul la calculator sau pentru condus, lentile speciale pentru copii, lentile progresive cu cele mai diverse tratamente… toate sunt disponibile la showroomul de optică medicală Clario.

Yuniku - Primii ochelari printați 3D individual pentru tine

La Clario beneficiezi de ochelarii de vedere Yuniku care aduc cel mai mare grad de personalizare, cu ajutorul ramelor printate 3D împreună cu cele mai bune lentile Hoya.

Optimizarea până la cel mai mic detaliu atât a lentilelor cât și a ramei oferă armonizarea între confortul vizual și cel al purtării efective.

1. Scanarea Fizionomiei

Caracteristicile unice ale fizionomiei sunt măsurate prin intermediul unui scanner 3D. În acest fel se asigură poziționarea perfectă a ramei pe față. Prescripția și fizionomia ta sunt procesate cu ajutorul software-ului Yuniku pentru a determina poziția optimă a lentilelor față de ochi.

2. Selectarea Ramei

Poți selecta modelul dorit, culoarea și textura ramei. O poți micșora sau mări în funcție de preferințe, toate modificările fiind vizibile în timp real prin intermediul unei simulări 3D.

3. Alegerea lentilelor

Sistemul Yuniku oferă o gamă premium de lentile Hoya, unde tu vei face alegerea detaliilor finale a acestora: grosime, colorare sau tratamente de protecție.

4. Comanda și Productia

Comanda este plasată, rama va fi printată 3D special pentru tine conform parametrilor ideali de purtare și lentilelor personalizate. Lentilele sunt tăiate cu precizie și integrate în ramă.

Întrebări frecvente despre optica medicală

Care e diferența între un magazin de optică și o clinică de oftalmologie?

Diferența este esențială: în magazinul de optică ți se va face în general o măsurare simplificată a dioptriilor și vei primi ochelari bazați doar pe această măsurătoare, pe când într-o clinică de ofltalmologie, care integrează optică medicală vei trece printr-o evaluare completă a stării de sănătate a ochilor precum și o dublă măsurare riguroasă a dioptriilor, cu și fără dilatarea pupilei.

Medicul specialist oftalmolog va corela apoi toate datele tale și iți va prescrie o rețetă de ochelari. De multe ori dioptriile rezultate din măsurători sunt ajustate de medic, în funcție de starea clinică a ochilor tăi, vârstă si multe alte aspecte.

Ce sunt ochelarii pentru calculator?

Ochelarii pentru calculator pot avea orice fel de lentile, conform prescripției tale, la care se adaugă un tratament special care protejează ochii de lumina albastră emisă de ecranele digitale. Acest filtru suplimentar atenuează oboseala cauzată de expunerea prelungită la ecranul calculatorului sau telefonului.

Ce sunt ochelarii pentru condus?

Ochelarii pentru condus pot avea orice fel de lentile, conform prescripției tale, la care se adaugă un tratament special care protejează ochii de reflexiile puternice ale farurilor pe timp de noapte si măresc contrastul luminii de la apusulul soarelui. Toate acestea măresc considerabil confortul si vizibilitatea la condus pe înserat si noaptea.

Găsesc foarte rar rame să mi se potrivească pe cap. Ce pot face?

Sunt multe persoane care își găsesc rar și dificil rame potrivite din cauza conformației capului și a fizionomiei.

Soluția ideală dacă ești în această categorie, sunt ochelarii printați 3D de la Yuniku. La Clario în showroomul de optică vei gasi un scanner dedicat care îți va scana 3D fizionomia și va plasa o comandă direct la Hoya. Ochelarii vor fi printați 3D integral pentru tine și se vor adăuga lentile conform prescripției tale.

Pacienții care optează pentru ochelarii printați 3D sunt deosebit de plăcut surprinși de felul cum aceaștia se potrivesc pe față și de cât de ușor devine purtatul lor.

Cât de buni sunt ochelarii gata facuți de la supermarket?

Prescrierea ochelarilor este o procedură riguroasă care presupune aparatură specială și experiența unui medic specialist oftalmolog, care să țină cont de starea de sănătate a ochilor tăi, în cadrul unei consulații în clinica de optică medicală. Chiar dacă ai o rețetă corectă de ochelari dată de medic, nu doar dioptriile sunt importante ci și distanța interpupilară precum și alți parametri sau tratamente ale lentilelor.

Ochelarii gata facuți sunt foarte ieftini pentru că sunt un produs de serie mare, fără nici o personalizare, cu lentile de cea mai slabă calitate optică. Pot fi o soluție de avarie atunci când ești plecat și ai pierdut ochelarii de exemplu dar în nici un caz o soluție pe termen mediu și lung.

Ochelarii trebuie comandați la cea mai bună calitate pe care ți-o permiți și strict conform rețetei tale. Chiar și niște ochelari simpli, fără tratamente speciale dar comandați în clinică sunt incomparabil mai buni pentru ochii tăi decât unii din supermarket.

Locație ușor accesibilă atât cu metroul cât și cu mașina, clinica având câteva locuri de parcare rezervate. Programare on-line accesibilă și foarte rapida. Personal amabil și ajutător.Doamna Dr. Duță Liana a avut tot timpul o abordare profesională... in prezentarea variantelor de intervenție chirurgicală (am fost operat de cataractă la ambii ochi) și tratament arătând multă empatie si receptivitate față de nevoile și cerințele pacientului.read more
Alexandru Dolea
Alexandru Dolea
07:31 18 May 22
M-am operat anul acesta la Clario pentru reducerea dioptriile.Procesul de investigatii preoperatorii, explicatiile si operatia in sine au mers fara probleme si totul a fost explicat clar.Vizitele ulterioare pentru control au fost facute la timp si... cu profesionalism, personalul este mereu deschis sa ajute cu tot ce le sta in putinta. In cazul meu am avut nevoie de toate documentele necesare + anexe pentru decontarea operatiei, lucru care s-a rezolvat fara incidente.Recomand cu mare incredere aceasta clinica pentru interventii de reducere a dioptriilor si controale oftalmologice periodiceread more
Andrei Tabla
Andrei Tabla
12:58 09 May 22
Am venit cu mama (Neacsu E.)la clinica, pentru ca a dezvoltat o cataracta secundara la ambii ochi, aceasta s-a rezolvat prin realizarea capsulotomiei laser.Din toata inima vreau sa-i multumesc d-nei. Doctor Apostolescu Monica pentru munca rapida si... de inalta calitate, pentru constiinciozitatea de care a dat dovada, punand nu numai mainile ci si sufletul.Doamna Apostolescu, sunteti un doctor si un om minunat. Va doresc sincer sa continuati cu succes sa salvati pacientii si sa gasiti calea de iesire din orice situatie!Recomand cu drag tuturor aceasta clinica, unde tot colectivul este minunat, curatenia este impecabila, echipamentul este modern si performant.read more
Ca Ne
Ca Ne
09:17 06 May 22
Foarte multumit de serviciile prestate.
Claudiu Popescu
Claudiu Popescu
17:47 03 May 22
Clinica de nota 10, staff profesionist si amabil. Operatia Lasik a decurs fara probleme!
Robert
Robert
16:59 03 May 22
Excellent 👌.
Cristina Erel
Cristina Erel
16:40 03 May 22
Interacțiunea cu întreg personalul, dar mai ales cu doamna doctor Popescu a fost foarte buna.
Mihaela Nicolae
Mihaela Nicolae
16:42 01 Apr 22
Foarte mulțumit!
Marius Marius
Marius Marius
20:00 16 Mar 22
În urmă cu 3 ani am fost supus la o intervenție chirurgicală de transplant cristalin. Intervenția a fost efectuată la o clinică de stat. Din nefericire, după intervenție, vederea, din motive pe care nici azi nu le-am deslușit, îmi era la fel de... neclară. Pe parcurs, vederea a început treptat să se limpezească, iar azi, după cca. 3 ani de la această intervenție, dioptria se apropie de valoarea normală.Întrucât probleme de refracție au început să apară și la celălalt ochi, am decis de astă dată ca intervenția de înlocuire cristalin să o fac la o clinică particulară. Am optat pentru clinica CLARIO și trebuie să spun că a fost o alegere bună. Aici am întâlnit o echipă de medici pentru care, sincer, nu găsesc cuvinte de laudă și de recunoștință.Ca o figură de stil, aurul și platina sunt 2 elemente chimice nobile, iar platina, prin tenacitate la coroziune, este preferată aurului. Cu toate astea optez pentru aur întrucât, spre deosebire de platină, încântă ochiul (dacă tot vorbesc despre ochi) și epatează prin strălucire, asemeni echipei profesioniste de asistenți și medici de la CLARIO.Mulțumesc echipei de la CLARIO pentru profesionalism, pentru modul deosebit în care relaționează cu pacienții și pentru dăruirea și pasiunea însuflețită de care au dat dovadă.Le doresc multă sănătate și tinerețe permanentă acestor cadre medicale tinere, care modelează viitorul sistemului nostru medical și dau speranțe pacienților.read more
Gheorghe Hanga
Gheorghe Hanga
11:28 05 Mar 22
O clinică in care găsești atenție deosebită, dorința de a ajuta, profesionalism. Mulțumesc frumos d-nei Dr. Monica Apostolescu și întregului personal asistent medical și tehnic de specialitate pentru ajutor și sfaturi!
Dobre Nicolae
Dobre Nicolae
20:09 17 Feb 22
Este un sentiment deosebit să mergi relaxat și încrezător la medic. Profesionalismul personalului medical nu lasă loc de echivoc asupra diagnosticului.
Marian Ivan
Marian Ivan
18:03 14 Feb 22
Am fost operata pe 1 - feb-'22 de d-na DoctoraChiotoroiu Silvia. Sunt foarte multumita.O echipa de nota 10Va multumesc!
Daniela Vasile
Daniela Vasile
12:38 14 Feb 22
Am fost cu tatăl meu, am reușit să îl programez rapid, acces parcare, ora de programare a fost respectată, foarte mulțumită!Doamna doctor Simionescu Ruxandra care l-a consultat atent, a avut multă răbdare și înțelegere cu dânsul, cu multe detalii.... Vom reveni pentru continuarea investigațiilor.Recomand cu încredere serviciile acestei clinici, recomand doctor Simionescu Ruxandra cu mare drag!Vă mulțumim!read more
Elena Monica Sirbu
Elena Monica Sirbu
19:25 11 Feb 22
programare online in aceeasi zi pentru copil,timp de asteptare mic,servicii de calitate.
mihai carstoiu
mihai carstoiu
17:48 09 Feb 22
Servicii de calitate, foarte prompti atat pentru programare care a fost facuta online, cat si pentru operatie.Recomand clinica fara ezitare.
Mihai Toma
Mihai Toma
15:27 06 Feb 22
Plusuri: personal foarte amabil, atent, binevoitor, eficient, de la receptie pana la medic; programare online si sms de reamintire, locatie relativ aproape de metrou, curatenie si profesionalism. Raport medical la final, plata cu cardul.Minusuri:... nimicO placere sa va cunosc, oameni frumosi!read more
h t
h t
10:44 22 Jan 22
👍
Georgiana Dobre
Georgiana Dobre
17:44 11 Jan 22
O clinică foarte bună
Mihai Radu
Mihai Radu
17:50 05 Jan 22
O clinica extraordinara! Am numai cuvinte de lauda pentru ei. De la receptie, doamnele asistente care au fost minunate si doamna dr ce m-a consultat cu mare atentie si rabdare. Ma voi intoarce cu placere!
Alyna M
Alyna M
05:45 23 Dec 21
Sunt foarte multumita de colectivul acestei clinici . Pot spune ca am primit toate informatiile necesare. Medicul care m-a consultat a fost foarte implicata si gata sa imi raspunda la fiecare intrebare pe care i am adresat-o cu lux de amanunte.... Ttotul foarte ok. Si preturi extrem de bune! Felicitari echipei! Voi reveni cu drag!read more
Andreea Lavinia Balascan
Andreea Lavinia Balascan
17:44 22 Dec 21
O experienta deosebita! Personal profesionist si amabil, iar dna. doctor Apostolescu este un medic de exceptie!
Beatrice Cioba
Beatrice Cioba
12:40 29 Nov 21
Foarte multumit de serviciile oferite.
Marian Ghita
Marian Ghita
17:41 19 Nov 21
Profesionalismul își spune cuvântul încă de la întrarea în clinica.Tot personalul este foarte amabil,aparatura de ultima generație,preturile accesibile.Recomand!
Luca Diana
Luca Diana
19:10 17 Nov 21
mulțumesc doamnei doctor Monica Apostolescu pentru consultație
o echipa profesionista
Marian Fieraru
Marian Fieraru
15:02 09 Nov 21
Probabil cea mai bună experiență pe care am avut-o la o clinică de oftalmologie.
Levi Elekes (Friends Show)
Levi Elekes (Friends Show)
10:11 04 Nov 21
Profesionalism! Recomand dr Monica Apostolescu.
Catalina Mihaela
Catalina Mihaela
17:53 01 Nov 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Adina Radu
Adina Radu
17:08 27 Oct 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Radu Adina
Radu Adina
17:08 27 Oct 21
Excepțional! Condiții și aparatură de ultimă generație, profesionalism!
Mirela Maria Stan
Mirela Maria Stan
07:50 03 Sep 21
Mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine. E a doua zi după operație (micșorarea dioptriilor) și vad perfect. Recomand cu drag tuturor aceasta clinica. Medici și personal excepționali.
Inna Inessa
Inna Inessa
14:17 27 Aug 21
Din punctul meu de vedere totul este la superlativ:
- Atmosfera este una primitoare.
- Absolut toti oamenii sunt foarte calzi si primitori.
- Mi s-au oferit explicatii clare in limbaj non-medical pe care sa-l pot intelege cu privire la... diagnostic.
- Esti tratat cu atentie si rabdare.
- Locatia este foarte placuta.
read more
Cristian Badescu
Cristian Badescu
18:04 24 Aug 21
Servicii și personal de excepție!!
Foarte multumită!
Beatris Elena
Beatris Elena
04:01 30 Jun 21
O experiența deosebita, m am operat pentru reducerea diopriei și la 3 luni de la operație vad foarte bine !
Andrei Pătrașcu
Andrei Pătrașcu
09:35 21 Apr 21
Acum aproximativ o săptămâna jumate m-am operat de astigmatism mixt in cadrul clinicii Clario.
Operația a fost făcută de minunata doamnă doctor Monica Apostolescu , alături de domnul inginer de la Zaiss și echipa dânsei! Deși dioptriile mele... erau destul de mari, doamna doctor a reușit să mă facă sa văd Grozav fără ajutorul ochelarilor, pe care ii purtam de la 12 ani! Clinica este plină de oameni profesioniști, care știu sa respecte pacienții și sa le ofere cea mai buna îngrijire!
Recuperarea decurge bine, am avut mici dureri la ochiul cu dioptrii mai mari, însă acestea au fost un răspuns normal al intervenției !
Acum, dacă este vorba despre locație, pana și amplasarea este grozava fiind ușor de ajuns la clinica!
Aspectul clinicii este impecabil, locul este foarte curat și transmite un aer de profesionalism pana și din amenajarea încăperilor!
Pe lângă profesionalism este vorba și despre oameni primitori care oferă niște servicii impresionante la niște prețuri accesibile!
Apreciez fiecare membru al echipei și vreau sa va mulțumesc pentru modul in care ați avut grija de mine și amabilitatea de care dați dovada!
Mulțumesc doamnei doctor pentru tot sprijinul oferit și rezultatele excepționale !
read more
Iarina Timeea
Iarina Timeea
16:36 14 Sep 20
Profesioniști, aparatură.
Tudor Vişan-Miu
Tudor Vişan-Miu
16:11 06 Aug 20
very professional staff, well equipped both technical and in terms of human capacity. polite, exact and efficient.
Mircea Lazar
Mircea Lazar
07:12 25 Jul 20
O clinică ca afară,cu medici profesionalisti,personal bine pregătit,
JOS PALARIA!
Valerica Simion
Valerica Simion
12:15 07 Mar 20
Cea mai modernă aparatură de investigație/chirurgie din România, medici cu experiență, personal amabil și plăcut.
Victor Kapra
Victor Kapra
10:06 25 Feb 20
Personal profesionist si amabil, multumesc dr. Monica Apostolescu, echipamente de top, premium care. Recomand calduros.
Florinel Ioan Chis
Florinel Ioan Chis
12:51 06 Feb 20
dr. Apostolescu excepțională, într-o locație de top! Recomandam!
Horatiu Albu
Horatiu Albu
14:49 09 Dec 19
Profesionalism si constiiciozitate!
Angela Cristescu
Angela Cristescu
12:50 26 Nov 19
The best in town! Servicii medicale la superlativ! Magicieni! ❤
Anca Ilie
Anca Ilie
08:06 02 Oct 19
Multumesc echipei Clario, si in special Doamnei Doctor Dana Popescu ptr amabilitatea si blindetea de care au dat dovada,cu siguranta voi reveni!
Catalin Stefan
Catalin Stefan
14:57 21 Feb 19
Medici foarte buni. Echipament modern și performant. Servicii excelente pentru clienți.
Eugen Potlog
Eugen Potlog
19:16 22 Mar 18
Dna. Dr. Apostolescu, un medic de nota 20. Servicii de calitate, aparatura performanta si personal bine pregatit.
Catalina Dobrescu
Catalina Dobrescu
16:16 21 Jun 17
Doamna doctor Apostolescu M, un medic care te face sa te simti om. Multumesc ! Iulia Iosif
Vlad Iosif
Vlad Iosif
18:53 10 Apr 17
Servicii excelente. Profesionale.Aparatura de ultima generație.O sa aduc întreaga familie.
Vichi Mihalcea
Vichi Mihalcea
21:22 19 Feb 16
Totul la superlativ! Echipa, consultatiile, sediul si curatenia impecabila!
Liliana Calmus
Liliana Calmus
09:18 13 Sep 15