Optica medicala

Tu alegi stilul, noi asigurăm precizia.

Prescrierea ochelarilor sau a lentilelor de contact

Poate părea simplu dar prescrierea ochelarilor sau a lentilelor necesită măsuratori amănunțite, aparatură specială, precum si corelarea de către medicul specialist oftalmolog a măsuratorilor cu starea de sănătate a ochilor tăi, vârsta și alte aspecte. Toate acestea sunt posibile doar într-o clinica medicală și doar în cadrul unei consultații riguroase.
În urma consultației la Clario vei primi o evaluare completă a stării de sănătate a ochilor precum și o prescriere corectă a ochelarilor sau lentilelor de contact. Fără dureri de cap.

Rame de colecție / Lentile speciale / Tratamente speciale

Vino să probezi în liniște rame din colecțiile celor mai buni designeri, ai câteva sute la îndemână.
Lentile cu protecție pentru lucrul la calculator sau pentru condus, lentile speciale pentru copii, lentile progresive cu cele mai diverse tratamente… toate sunt disponibile la showroomul de optică Clario.

Yuniku - Primii ochelari printați 3D individual pentru tine

La Clario beneficiezi de ochelarii de vedere Yuniku care aduc cel mai mare grad de personalizare, cu ajutorul ramelor printate 3D împreună cu cele mai bune lentile Hoya.

Optimizarea până la cel mai mic detaliu atât a lentilelor cât și a ramei oferă armonizarea între confortul vizual și cel al purtării efective.

1. Scanarea Fizionomiei

Caracteristicile unice ale fizionomiei sunt măsurate prin intermediul unui scanner 3D. În acest fel se asigură poziționarea perfectă a ramei pe față. Prescripția și fizionomia ta sunt procesate cu ajutorul software-ului Yuniku pentru a determina poziția optimă a lentilelor față de ochi.

2. Selectarea Ramei

Poți selecta modelul dorit, culoarea și textura ramei. O poți micșora sau mări în funcție de preferințe, toate modificările fiind vizibile în timp real prin intermediul unei simulări 3D.

3. Alegerea lentilelor

Sistemul Yuniku oferă o gamă premium de lentile Hoya, unde tu vei face alegerea detaliilor finale a acestora: grosime, colorare sau tratamente de protecție.

4. Comanda și Productia

Comanda este plasată, rama va fi printată 3D special pentru tine conform parametrilor ideali de purtare și lentilelor personalizate. Lentilele sunt tăiate cu precizie și integrate în ramă.

Întrebări frecvente despre optica medicală

Care e diferența între un magazin de optică și o clinică de oftalmologie?

Diferența este esențială: în magazinul de optică ți se va face în general o măsurare simplificată a dioptriilor și vei primi ochelari bazați doar pe această măsurătoare, pe când într-o clinică de ofltalmologie vei trece printr-o evaluare completă a stării de sănătate a ochilor precum și o dublă măsurare riguroasă a dioptriilor, cu și fără dilatarea pupilei.

Medicul specialist oftalmolog va corela apoi toate datele tale și iți va prescrie o rețetă de ochelari. De multe ori dioptriile rezultate din măsurători sunt ajustate de medic, funcție de starea clinică a ochilor tăi, vârstă si multe alte aspecte.

Ce sunt ochelarii pentru calculator?

Ochelarii pentru calculator pot avea orice fel de lentile, conform prescripției tale, la care se adaugă un tratament special care protejează ochii de lumina albastră emisă de ecranele digitale. Acest filtru suplimentar atenuează oboseala cauzată de expunerea prelungită la ecranul calculatorului sau telefonului.

Ce sunt ochelarii pentru condus?

Ochelarii pentru condus pot avea orice fel de lentile, conform prescripției tale, la care se adaugă un tratament special care protejează ochii de reflexiile puternice ale farurilor pe timp de noapte si măresc contrastul luminii de la apusulul soarelui. Toate acestea măresc considerabil confortul si vizibilitatea la condus pe înserat si noaptea.

Găsesc foarte rar rame să mi se potrivească pe cap. Ce pot face?

Sunt multe persoane care își găsesc rar și dificil rame potrivite din cauza conformației capului și a fizionomiei.

Soluția ideală dacă ești în această categorie, sunt ochelarii printați 3D de la Yuniku. La Clario în showroomul de optică vei gasi un scanner dedicat care îți va scana 3D fizionomia și va plasa o comandă direct la Hoya. Ochelarii vor fi printați 3D integral pentru tine și se vor adăuga lentile conform prescripției tale.

Pacienții care optează pentru ochelarii printați 3D sunt deosebit de plăcut surprinși de felul cum aceaștia se potrivesc pe față și de cât de ușor devine purtatul lor.

Cât de buni sunt ochelarii gata facuți de la supermarket?

Prescrierea ochelarilor este o procedură riguroasă care presupune aparatură specială și experiența unui medic specialist oftalmolog care să țină cont de starea de sănătate a ochilor tăi. Chiar dacă ai o rețetă corectă de ochelari dată de medic, nu doar dioptriile sunt importante ci și distanța interpupilară precum și alți parametri sau tratamente ale lentilelor.

Ochelarii gata facuți sunt foarte ieftini pentru că sunt un produs de serie mare, fără nici o personalizare, cu lentile de cea mai slabă calitate optică. Pot fi o soluție de avarie atunci când ești plecat și ai pierdut ochelarii de exemplu dar în nici un caz o soluție pe termen mediu și lung.

Ochelarii trebuie comandați la cea mai bună calitate pe care ți-o permiți și strict conform rețetei tale. Chiar și niște ochelari simpli, fără tratamente speciale dar comandați în clinică sunt incomparabil mai buni pentru ochii tăi decât unii din supermarket.

Professional services. The staff is great and patient.
Cosmin Tudor
Cosmin Tudor
08:15 07 Apr 21
Recomand cu mare plăcere aceasta clinica, un personal minunat, am avut o operatie la ochi cu laserul, și sunt foarte mulțumită
Ana Maria Oancea
Ana Maria Oancea
07:55 02 Apr 21
Am avut o operație pentru reducerea dioptriilor de tip PRK, si sunt mulțumit de rezultate, si de grija doamnei doctor Monica Apostolescu. Recomand aceasta clinica pentru cei care ca si mine s-au saturat de purtat ochelari dar au reticente fata de... aceasta procedura. Doamna doctor te face sa te simți pe mâini bune, si îți sta la dispoziție cu orice nelămuriri ai avea.read more
Iulian Turicianu
Iulian Turicianu
10:28 19 Mar 21
Excepțional! De la profesionalismul dnei dr. Apostolescu până la modul de comunicare.
Mirela Mariana Stan
Mirela Mariana Stan
18:35 11 Feb 21
Va multumesc! Medic de exceptie, in persoana doamnei Dr. Apostolescu Monica (dar nu ma indoiesc ca si ceilalti medici sunt asemeni dansei) dornica sa rezolve problemele medicale sau cele care tin de domeniul dumnealor de expertiza, ale pacientilor,... chiar si in aceasta perioada dificila. Maximum de profesionalism, o atitudine pe care o poti observa, de altfel, la intreaga echipa de specialisti opticieni, fara nicio exceptie!!! R.B.read more
Ro Rohne
Ro Rohne
15:44 01 Feb 21
Suntem foarte multumiti de Clinica Clario. Am ajuns intamplator aici dupa mai multe incercari la alte clinici. D-na doctor Monica Apostolescu, cu rabdare, tact ne-a linistit. Baiatul nostru era perfect sanatos.Recomand cu caldura clinica Clario.
Ileana Stupariu
Ileana Stupariu
15:11 19 Dec 20
Totul la superlativ, grija medicului, profesionalismul si dotarile clinicii sunt la nivelul așteptărilor.
Cosoveanu Bogdan
Cosoveanu Bogdan
08:51 10 Oct 20
Clinică de 5 stele(de ce numai 5?) cu dotări de ultimă generație și aparatură nouă de înaltă performanță. Personal amabil,prietenos și nu în ultimul rând competent și bine pregatit. De nota 10(de ce notele sunt numai până la 10?).Dacă... recomand?Hm.Treceți pe la CLARIO și o să vedeți totul cu alți ochi. Un vis. O minune.read more
Eugen Gal
Eugen Gal
06:16 30 Sep 20
Acum aproximativ o săptămâna jumate m-am operat de astigmatism mixt in cadrul clinicii Clario.
Operația a fost făcută de minunata doamnă doctor Monica Apostolescu , alături de domnul inginer de la Zaiss și echipa dânsei! Deși dioptriile mele... erau destul de mari, doamna doctor a reușit să mă facă sa văd Grozav fără ajutorul ochelarilor, pe care ii purtam de la 12 ani! Clinica este plină de oameni profesioniști, care știu sa respecte pacienții și sa le ofere cea mai buna îngrijire!
Recuperarea decurge bine, am avut mici dureri la ochiul cu dioptrii mai mari, însă acestea au fost un răspuns normal al intervenției !
Acum, dacă este vorba despre locație, pana și amplasarea este grozava fiind ușor de ajuns la clinica!
Aspectul clinicii este impecabil, locul este foarte curat și transmite un aer de profesionalism pana și din amenajarea încăperilor!
Pe lângă profesionalism este vorba și despre oameni primitori care oferă niște servicii impresionante la niște prețuri accesibile!
Apreciez fiecare membru al echipei și vreau sa va mulțumesc pentru modul in care ați avut grija de mine și amabilitatea de care dați dovada!
Mulțumesc doamnei doctor pentru tot sprijinul oferit și rezultatele excepționale !
read more
Iarina Timeea
Iarina Timeea
16:36 14 Sep 20
Ho effettuato un intervento per la riduzione della diottria (miopia). Sono molto soddisfatto, tornerei volentieri ma, purtroppo finché non mi avvicinerò all’età di 40 anni penso non ci sarà bisogno.La clinica dispone di nuove attrezzature.Ho... effettuato tutte le investigazioni e una settimana dopo l’intervento. È durato circa un’ora. Dura di più la preparazione dell’occhio, l’intervento in sè con il laser (per occhio) dura circa 15secondi.La sera stessa dell’intervento ho avuto un leggero fastidio a causa della mancata lubrificazione degli occhi. Successivamente non hanno più presentato fastidio di nessun genere.La dottoressa Monica Apostolescu si è sempre presa cura di me, è risultata sempre disponibile e molto professionale. Altrettanto i medici che hanno assistito all’operazione.Ringrazio di cuore a tutti per le prestazioni, la puntualità e la pazienza accordata. 🙃Raccomandata a chiunque presenti problemi di vista.read more
Alexander Grey
Alexander Grey
11:33 29 Aug 20
Standarde ridicate, profesionisti si abordare consultativa a problemei, explicand pas cu pas fiecare etapa pe care o parcurgi. Recomand cu incredere serviciile acestei clinici.
Constantin Razvan
Constantin Razvan
05:23 10 Aug 20
Profesioniști, aparatură.
Tudor R. Vişan-Miu
Tudor R. Vişan-Miu
16:11 06 Aug 20
Apreciez răbdarea și profesionalismul cu care sunt tratați pacienții de vârstă a treia.
Elena Tutunaru
Elena Tutunaru
12:54 30 Jul 20
very professional staff, well equipped both technical and in terms of human capacity. polite, exact and efficient.
Mircea Lazar
Mircea Lazar
07:12 25 Jul 20
Recomand cu încredere!!
Cristina Radu
Cristina Radu
16:04 19 Jun 20
Cea mai tare clinica de oftalmologie la care am fost vreodata, e misto ca incepem sa avem servicii de nivelul asta.
Mihai Seceleanu
Mihai Seceleanu
13:50 17 Jun 20
O clinică ca afară,cu medici profesionalisti,personal bine pregătit,
JOS PALARIA!
Valerica Simion
Valerica Simion
12:15 07 Mar 20
Cea mai modernă aparatură de investigație/chirurgie din România, medici cu experiență, personal amabil și plăcut.
Victor Kapra
Victor Kapra
10:06 25 Feb 20
Personal profesionist si amabil, multumesc dr. Monica Apostolescu, echipamente de top, premium care. Recomand calduros.
Florinel Ioan Chis
Florinel Ioan Chis
12:51 06 Feb 20
Nice people, high professional expertise, state of the art infrastructure!
octavian chirita
octavian chirita
23:19 09 Dec 19
dr. Apostolescu excepțională, într-o locație de top! Recomandam!
Horatiu Albu
Horatiu Albu
14:49 09 Dec 19
O echipă profesionistă din toate punctele de vedere ! Felicitări !
Dragos Cojocaru
Dragos Cojocaru
18:28 03 Dec 19
Profesionalism si constiiciozitate!
Angela Cristescu
Angela Cristescu
12:50 26 Nov 19
The best in town! Servicii medicale la superlativ! Magicieni! ❤
Anca Ilie
Anca Ilie
08:06 02 Oct 19
Un spatiu generos, placut, Atmosfera linistita, cu personal profesionist. Am gasit multa intelegere, ajutor si informatiile au fost foarte clar explicate. Recoman. Vom reveni pentru control.
alana ala
alana ala
07:12 12 Sep 19
Clinică de nota 10, recomand!!!
Marius Pahomi
Marius Pahomi
12:56 07 Sep 19
Multumesc echipei Clario, si in special Doamnei Doctor Dana Popescu ptr amabilitatea si blindetea de care au dat dovada,cu siguranta voi reveni!
Catalin Stefan
Catalin Stefan
14:57 21 Feb 19
Personal foarte bine pregatit, amabil, O atmosfera calma, placuta, prietenoasa,
Alexandru Lazar
Alexandru Lazar
09:50 14 Sep 18
Medici foarte buni. Echipament modern și performant. Servicii excelente pentru clienți.
Eugen Potlog
Eugen Potlog
19:16 22 Mar 18
Very friendly staff. Very well equipped as well. I was very satisfied with their services. I don't see how anything could've been any better.
Funtime Dony
Funtime Dony
10:04 22 Dec 17
Dna. Dr. Apostolescu, un medic de nota 20. Servicii de calitate, aparatura performanta si personal bine pregatit.
Catalina Dobrescu
Catalina Dobrescu
16:16 21 Jun 17
Sunt foarte multumit de acest centru. Angajatii sunt prietenosi, punctuali si foarte amabili. Il recomand fara ezitare!
Samuel Gehl
Samuel Gehl
09:01 14 Apr 17
Doamna doctor Apostolescu M, un medic care te face sa te simti om. Multumesc ! Iulia Iosif
Vlad Iosif
Vlad Iosif
18:53 10 Apr 17
M-am bucurat de o colaborare excelenta. Recomand cu toata incederea. Multumesc.
Alina Colan
Alina Colan
14:11 22 Apr 16
Servicii excelente. Profesionale.Aparatura de ultima generație.O sa aduc întreaga familie.
Vichi Mihalcea
Vichi Mihalcea
21:22 19 Feb 16
Totul la superlativ! Echipa, consultatiile, sediul si curatenia impecabila!
Liliana Calmus
Liliana Calmus
09:18 13 Sep 15
O echipa excelenta si o clinica extrem de prietenoasa si primitoare! Am fost foarte multumita de serviciile oferite si de rapiditatea cu care am primit produsul comandat.
Alexandra Pahomi
Alexandra Pahomi
13:51 10 Jun 15
Sunt purtator de ochelari de multi ani si aveam nevoie de o clinica de oftalmologie cu servicii de calitate. Aparatura este noua, de ultima generatie, iar echipa este extraordinara. Am primit raspunsuri la toate intrebarile adresate si am fost... tratat cu o atentie deosebita. Nu am nimic de reprosat.read more
Eugen Potlog
Eugen Potlog
14:06 04 Jun 15
× Ajutor?