PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Despre Clario

Clario a fost lansată în anul 2015 din dorința de a construi o clinică de oftalmologie ‘ca afară’, din orice punct de vedere ai privi-o. De la selecționarea echipei medicale și stabilirea protocoalelor de lucru și până la alegerea locației, amenajarea sediului, dotarea cu echipamente, totul a fost foarte atent gândit astfel încât Clario să devină un furnizor premium de servicii medicale. 

Fondatorii Clario sunt Dr. Monica Apostolescu, medic specialist oftalmolog cu peste 15 ani experiență și Radu Apostolescu, absolvent de medicină, antreprenor, co-fondator eMAG. Pe de o parte pasiunea pentru medicină și oftalmologie în special, iar pe de altă parte provocarea de a construi echipe și organizații performante s-au unit în proiectul Clario Oftalmologie. 

Medic specialist chirurg oftalmolog”Tratăm pacienții așa cum ne tratăm familiile și prietenii – foarte pe scurt acesta este spiritul Clario. Vrem să oferim o experiență, nu doar un tratament.  În completarea științei, experienței și tehnologiei pe care le folosim zilnic, vine empatia față de pacient, felul în care acesta simte că medicul tratează toate implicațiile unei afecțiuni în funcție de nevoile și stilul său de viață.”
Dr. Monica Apostolescu

În anul 2015 Clario a pornit la drum într-o vilă din cartierul Domenii cu două cabinete de consultații, unul de investigații și un mic showroom de optică. Atunci a început și sudarea unei echipe puternice care a crescut și s-a specializat continuu.

Anul 2019 a marcat un pas foarte important prin mutarea într-un sediu modern, spațios, amenajat și dotat la cele mai înalte standarde. În prezent Clario dispune de patru cabinete de consultații, două de investigații, un bloc operator și un showroom generos de optică medicală. Sediul se află în nordul Bucureștiului într-un complex comercial și de locuințe premium, finalizat tot în 2019, având acces rapid la metrou și alte mijloace de transport.

In 2020 a fost inaugurată sala de operații, dotata cu cele mai performante lasere de chirurgie refractivă la nivel mondial, precum și cu aparatură de ultimă generație pentru chirurgia cataractei. 

Echipa Clario a crescut prin cooptarea de specialiști – medici și asistenți – cu experiență și recunoscuți în diverse ramuri ale oftalmologiei atât clinice cât și chirugicale. În prezent clinica are capacitatea să trateze o gamă largă de afecțiuni începând cu oftalmologia pediatrică până la operații de chirurgie refractivă cu laser și chirurgia cataractei. Pentru confortul pacienților, investigațiile necesare se fac tot la Clario iar echipa de optometriști oferă asistență în alegerea ramelor și lentilelor din showroomul de optică.