Lasik

Imediat dupa Operatia Lasik

Buna ziua! Va trimit aici gândurile mele despre tot procesul, și va mulțumesc din suflet pentru munca depusă!

Este foarte plăcut și emoționant sa pot scrie aceasta recenzie văzând clar, cu ochii mei…Regret ca m-am hotărât abia la 27 de ani sa fac interventia pentru reducerea dioptriilor, nu avea de ce sa imi fie teama, procedura este nedureroasă, rapida și sigura. Dioptriile mari pe care le purtam de mic copil au venit, mai tarziu, la pachet cu migrene, oboseala și disconfort.

Astăzi sunt fericita, toate acestea au dispărut si in fiecare dimineața când deschid ochii imi dau seama ca este o minune sa vezi cu proprii ochi.

Atât pe durata consultațiilor cât si in timpul operației, medicii au fost foarte amabili, doamna Doctor Monica Apostolescu mi-a răspuns la toate întrebările si mi-a explicat foarte detaliat astfel ca am înțeles exact ce înseamnă procedura si ce așteptări ar trebui sa am.

Sincer, rezultatul intervenției a depășit cu mult toate așteptările mele! Nu am văzut niciodată, fie cu ochelari sau lentile de contact, atât de clar, de detaliat tot ceea ce ma înconjoară! In plus, ma pot bucura de ochelarii de soare de care imi era frica sa ii port deoarece nu ma descurcam fără cei de vedere.

Simt ca am primit o a doua sansa in viața pentru ca nu imi aduceam aminte cum este sa vezi fără ochelari, simteam pericol in jurul meu datorită faptului ca nu vedeam tot, complet, ci doar ceea ce trecea prin lentile.

Recomand cu caldura interventia pentru reducerea dioptriilor nu doar pentru a scapa de disconfortul ochelarilor sau al lentilelor de contact, dar mai ales ca sa fiți fericiti si sa va bucurați de o viața normala, in fiecare dimineata in care deschideți ochii si…vedeți.

Larisa Iordache

Operatie FemtoLasik efectuata de

Dr. Monica Apostolescu
Medic specialist oftalmolog, Fondator Clario

Despre operatiile de reducere a dioptriilor – Operatia Lasik

Referințe: WebMD, ASCRS

Citește și alte articole

Cataracta și metodele moderne de tratament

  Detalii despre operația de cataractă – Alături de noi se află doamna...

După 23 ani de ochelari: FemtoLASIK schimbă vieți

Prima fotografie fără ochelari, la 2 minute după operație. Bună ziua, Numele meu...
ochelari-de-soare-pentru-copii

Cum alegi ochelarii de soare pentru copii?

Copiii, ca si adultii, pot avea sensibilitate la lumina. Ochelarii de soare pentru...