PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Operație ReLEx SMILE, LASIK sau PRK?

Ce înseamnă și cui se adresează

Dacă nu iți place să porți ochelari sau te-ai săturat de lentilele de contact, atunci chirurgia cu laser este opțiunea potrivită pentru tine.

Principiul procedurilor chirurgicale cu laser este de remodelare sau șlefuire a corneei – prima lentilă a ochiului prin care intră lumina. Prin această remodelare se corectează focalizarea luminii pe retină și se elimină nevoia de a purta ochelari sau lentile de contact. Practic, laserul ‘taie’ dioptriile echivalente ochelarilor din grosimea lentilei proprii ochiului, corneea.

ReLEx SMILE (inițiale de la Small Incision Lenticule Extraction) reprezintă în acest moment avangarda corecției cu laser a miopiei și a astigmatismului miopic. Este cea mai nouă generație dintre metodele corneene  de reducere a dioptriilor și se realizează cu un singur laser, cel cu femtosecunde.

Este considerată o procedură minim invazivă, având o mare precizie și cea mai mare rapiditate de execuție. Procedura SMILE se realizează într-o singura etapă, fără flap (căpăcelul din Femto LASIK), deci cu cea mai mică intervenție posibilă asupra corneei. Utilizând laserul de ultima generație Visumax, Carl Zeiss Meditec, este decupată în grosimea corneei o “lenticulă refractivă”, având o formă specifică, corespunzătoare corectării miopiei sau astigmatismului miopic al pacientului. Ulterior, laserul face o incizie de cca 2-4 mm prin care chirurgul separă și îndepartează lenticula. Pactic, este o tehnică care folosește un singur laser “all-femto”, iar durata este de aprox 25 de secunde indiferent de valoarea dioptriei.

FemtoLASIK este a doua generație, cea mai răspândită și cea mai folosită procedură chirurgicală cu laser pentru corectarea problemelor de vedere. Este o procedura precisă, rapidă si nedureroasă. Se realizează cu 2 tipuri diferite de laser extrem de performante – unul taie un căpăcel in cornee care este ridicat iar al doilea laser șlefuiește corneea sub acest căpacel care este pus apoi la loc. Avantajele acestei proceduri sunt un confort mare postoperator și o vindecare rapidă.

PRK este prima generație a chirurgiei refractive prin care laserul șlefuiește direct corneea, la suprafață. Este folosită în cazul persoanelor cu miopie cu valori mici, cornee subțire sau cu alte indicații speciale.

În ultimii 40 de ani s-au efectuat zeci de milioane de proceduri de reducere a dioptriilor cu laser în toată lumea cu rezultate excepționale, făcând ca aceste proceduri să fie printre cele mai sigure în chirurgia modernă.

Care sunt beneficiile ReLEx SMILE, LASIK și PRK

Procedura ReLEx SMILE corectează:
• în miopie până la -10 dioptrii
• în astigmatism miopic până la -5 dioptrii
• în miopie și astigmatism până la -15 dioptrii cumulate

În funcție de evaluarile preoperatorii, cu ajutorul procedurii FemtoLASIK putem corecta dioptriile astfel:
• în miopie până la -10 dioptrii
• în miopie și astigmatism până la -10 dioptrii cumulate
• în hipermetropie până la +6 dioptrii
• în hipermetropie și astigmatism până la +5 dioptrii cumulate.

Prin tehnica PRK se pot corecta:
• 6 dioptrii în miopie
• 4 dioptrii în astigmatism miopic

Care sunt diferențele între ReLEx SMILE, FemtoLASIK și PRK

ReLEx SMILE este procedura de ultimă generație, cea mai puțin invazivă dintre toate. Astfel stratul extern al corneei păstrează integre fibrele de colagen și filetele nervoase care ar fi altfel secționate de flap.  Va rezulta o rezistență în timp mai buna a corneei în cazul unor traumatisme, păstrarea sensibilității nervoase, un film lacrimal de calitate (adică prevenirea uscăciunii ochilor) și o recuperare mult mai rapidă. 

FemtoLASIK este procedura cea mai folosită datorită plajei de corecție mai mari pe care se poate acționa, precum și a confortului postoperator și a vindecării rapide. Procedura este nedureroasă atât în timpul operației cât și după.

PRK este o procedură folosită în special în cazul miopiei cu valori mici sau corneei subțiri care nu permite decuparea căpăcelui din FemtoLASIK. Procedura este nedureroasă în timpul operației dar vindecarea este mai lungă și pacienții pot resimți durere în primele zile, pentru care se prescrie tratament.

Cum decurge operația?

Indiferent de tehnică, procedura durează 5-7 minute pentru fiecare ochi (din care acțiunea laserului este sub 1 minut) și se face cu anestezie locală, fără internare. Practic, te poți aștepta ca timpul petrecut in clinică să fie de aproximativ 2 ore, în care sunt incluse toate etapele – de la pregătire, procedura propriu-zisă și instruirea despre cum să procedezi pentru o vindecare corectă.

Întreaga operație decurge fără durere și vei fi instalat foarte confortabil pe un pat complet automat. Va trebui să fixezi cu privirea un punct luminos, să nu vorbești și să nu te miști. Vei fi treaz iar medicul îți va explica în permanență ce face și la ce să te aștepți.

La ce să mă aștept după operație?

După operație rezultatul este spectaculos imediat după procedură iar acuitatea vizuală va continua să se îmbunătățească pe zi ce trece.

În câteva ore după SMILE vederea se îmbunătățește semnificativ. Încă de a doua zi te poți întoarce la activitățile obișnuite (lucru la computer, privitul la televizor, condus mașina) iar în câteva zile te poți machia, poți face baie în piscină sau face sport.

În FemtoLASIK evoluția obișnuită este de îmbunătățire semnificativă a vederii în prima zi postoperator cu progresie rapidă în următoarele zile. 

Recuperarea după PRK este mai lentă decât în cazul FemtoLASIK atât la nivelul acuității vizuale, cât și a vindecării.

În unele cazuri sau dacă dioptriile corectate au fost de valori mari, poate dura câteva săptămâni sau luni până la vindecarea completă. Este important să respecți indicațiile medicului, în ceea ce privește tratamentul cât si ritmul controalelor postoperator, întrucât procesul de vindecare și rezultatul operației pot fi mult influențate.

Ce tehnologie folosiți?

La Clario folosim cele mai performante lasere de chirurgie refractivă la nivel mondial, produse de Carl Zeiss Meditech: femtolaserul Zeiss Visumax si laserul cu excimeri Zeiss Mel 80. Ne bucurăm de o colaborare excelentă cu inginerii Zeiss care asigură permanent starea perfecta de funcționare a acestora.

<- Aceasta este sala de operații Clario, deschisă în martie 2020

Cât costă operația?

In funcție de tehnică, costurile operației sunt:

  • ReLEx SMILE – 7500 lei per ochi
  • FemtoLASIK – 4500 lei per ochi
  • PRK – 2500 lei per ochi

Pregătit pentru #ViațaFărăOchelari?

Află în 2 minute dacă operația de reducere a dioptriilor cu laser ți se potrivește făcând testul online de mai jos!

Te așteptăm pentru evaluarea completă în care medicul îți va da toate explicațiile despre chirurgia laser.

Întrebări si răspunsuri frecvente despre procedurile laser

Sunt un candidat adecvat pentru chirurgia laser de reducere a dioptriilor?

Sunt câteva condiții pe care trebuie să le iei in considerare. Vârsta, starea de sănătate generală și cea a ochilor sunt cele mai importante. Vârsta peste 18 ani este obligatorie, uneori fiind necesar chiar ca vârsta ta să fie peste 21 ani.

Nu există o limită superioară de vârstă pentru operațiile cu laser. Trebuie însă să știi că după 40 de ani apare nevoia de a folosi ochelari pentru activitațile de aproape (citit, scris) din cauza presbiopiei.

Dacă ochii mei sunt sănătoși, sunt un candidat bun pentru operație?

Absența oricărei boli evolutive oculare este o condiție esențială în eligibilitatea pentru operație. Dar nu e întotdeauna suficientă. Există și alte criterii care trebuie luate in seamă.

Grosimea corneei (lentila din partea anterioară a ochiului) este foarte importantă, întrucât corectarea vederii se face prin remodelarea țesutului aceastei lentile. Rezultă ca e necesară o grosime minimă a corneei, limită dincolo de care operația poate deveni riscantă pentru ochi.

Diametrul pupilei nu trebuie sa fie prea mare. Dacă pupilele sunt in mod natural mari există riscul unor efecte vizuale neplăcute după operație: halouri, imagini strălucitoare noaptea, mai ales la condus.

Valorile mari ale dioptriilor pot limita posibilitatea de reducere completă. Rezultatele operațiilor cu laser pentru dioptrii mari pot fi impredictibile si pot avea un risc de complicații vizuale. În aceste situații, pot fi recomandate alte proceduri intraoculare pentru corectarea vederii.

E necesar ca dioptriile mele să fie stabile?

Este recomandabil ca dioptriile sa fie stabile minim 1 un an înainte de operație, în special in cazul miopiei, unde dioptriile cresc gradual în general până la 18 ani. Pacienții tineri e bine sa aștepte până ce dioptriile lor se opresc din evoluție. În caz contrar, rezultatul procedurii va fi afectat de evoluția ulterioară a dioptriilor.

Ce boli ar putea să mă împiedice să fiu un candidat bun pentru operațiile cu laser?

Bolile oculare evolutive cum ar fi: keratoconus, retinopatia diabetică, glaucomul, degenerescenta maculară, uscăciunea oculară severă, cataracta, inflamațiile oculare te împiedică să faci operații de reducere a dioptriilor cu laser. Există alte opțiuni chirurgicale în astfel de situații.

Afectiunile degenerative sau autoimune cum ar fi: diabetul zaharat, boli de țesut conjunctiv, sindromul Sjogren, poliartrita reumatoidă, infecția cu HIV afectează modul de vindecare postoperatorie si reprezintă contraindicații pentru operațiile cu laser.

Dacă sunt însărcinată sau alăptez mă pot opera?

Aceste perioade din viața femeii duc la schimbări hormonale și au ca efect o instabilitate a dioptriilor. Uscăciunea oculară dată de modificările hormonale contraindică intervenția cu laser, la fel și necesitatea folosirii medicamentelor înainte si după operație, care pot face rău copilului. De aceea, este recomandat să aștepți căteva luni (cel putin 3 luni) după încetarea alăptarii și apoi poți să iei în considerare evaluarea pentru operația cu laser.

La ce rezultate trebuie să mă aștept după operația cu laser? Operația este sigură?

Rezultatele după operație sunt excelente și pacienții se bucură de o vedere normala, fără ochelari. SMILE, FemtoLASIK și PRK sunt proceduri sigure și eficiente și 98,8% dintre pacienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de rezultatele operației.

Așteptările tale trebuie să fie realiste. Acuitatea vederii depinde de valoarea dioptriilor și de alți parametri măsurați înainte de operație. Aproape toți pacienții ajung să vadă fără ochelari după operație, la fel sau mai bine decât vedeau cu ochelari înainte de operație.

Ce complicații pot apărea? Operațiile sunt sigure?

Trebuie sa fii conștient că pot exista riscuri și posibile efecte secundare după operațiile de reducere a dioptriilor.
Posibile complicații care pot apărea după operație: infecție, uscăciune oculară cronică, halouri vizuale și ceață, subcorecție, supracorecție, complicații legate de flap, dezlipire de retină.

Mai puțin de 1% dintre pacienți au complicații grave postoperatorii. Marea majoritate a acestora sunt tratabile și, de obicei, se rezolvă în primele luni după operație.

Voi mai avea nevoie vreodată de ochelari sau lentile de contact?

Noi, oamenii, suntem foarte diferiți iar ochii, ca întreg organismul, se modifică în timp dar într-un ritm diferit pentru fiecare. Cândva după 40 de ani este posibil să ai nevoie de ochelari de citit deoarece începe instalarea presbiopiei, un fenomen normal, dependent de vârstă.

Locație ușor accesibilă atât cu metroul cât și cu mașina, clinica având câteva locuri de parcare rezervate. Programare on-line accesibilă și foarte rapida. Personal amabil și ajutător.Doamna Dr. Duță Liana a avut tot timpul o abordare profesională... in prezentarea variantelor de intervenție chirurgicală (am fost operat de cataractă la ambii ochi) și tratament arătând multă empatie si receptivitate față de nevoile și cerințele pacientului.read more
Alexandru Dolea
Alexandru Dolea
07:31 18 May 22
M-am operat anul acesta la Clario pentru reducerea dioptriile.Procesul de investigatii preoperatorii, explicatiile si operatia in sine au mers fara probleme si totul a fost explicat clar.Vizitele ulterioare pentru control au fost facute la timp si... cu profesionalism, personalul este mereu deschis sa ajute cu tot ce le sta in putinta. In cazul meu am avut nevoie de toate documentele necesare + anexe pentru decontarea operatiei, lucru care s-a rezolvat fara incidente.Recomand cu mare incredere aceasta clinica pentru interventii de reducere a dioptriilor si controale oftalmologice periodiceread more
Andrei Tabla
Andrei Tabla
12:58 09 May 22
Am venit cu mama (Neacsu E.)la clinica, pentru ca a dezvoltat o cataracta secundara la ambii ochi, aceasta s-a rezolvat prin realizarea capsulotomiei laser.Din toata inima vreau sa-i multumesc d-nei. Doctor Apostolescu Monica pentru munca rapida si... de inalta calitate, pentru constiinciozitatea de care a dat dovada, punand nu numai mainile ci si sufletul.Doamna Apostolescu, sunteti un doctor si un om minunat. Va doresc sincer sa continuati cu succes sa salvati pacientii si sa gasiti calea de iesire din orice situatie!Recomand cu drag tuturor aceasta clinica, unde tot colectivul este minunat, curatenia este impecabila, echipamentul este modern si performant.read more
Ca Ne
Ca Ne
09:17 06 May 22
Foarte multumit de serviciile prestate.
Claudiu Popescu
Claudiu Popescu
17:47 03 May 22
Clinica de nota 10, staff profesionist si amabil. Operatia Lasik a decurs fara probleme!
Robert
Robert
16:59 03 May 22
Excellent 👌.
Cristina Erel
Cristina Erel
16:40 03 May 22
Interacțiunea cu întreg personalul, dar mai ales cu doamna doctor Popescu a fost foarte buna.
Mihaela Nicolae
Mihaela Nicolae
16:42 01 Apr 22
Foarte mulțumit!
Marius Marius
Marius Marius
20:00 16 Mar 22
În urmă cu 3 ani am fost supus la o intervenție chirurgicală de transplant cristalin. Intervenția a fost efectuată la o clinică de stat. Din nefericire, după intervenție, vederea, din motive pe care nici azi nu le-am deslușit, îmi era la fel de... neclară. Pe parcurs, vederea a început treptat să se limpezească, iar azi, după cca. 3 ani de la această intervenție, dioptria se apropie de valoarea normală.Întrucât probleme de refracție au început să apară și la celălalt ochi, am decis de astă dată ca intervenția de înlocuire cristalin să o fac la o clinică particulară. Am optat pentru clinica CLARIO și trebuie să spun că a fost o alegere bună. Aici am întâlnit o echipă de medici pentru care, sincer, nu găsesc cuvinte de laudă și de recunoștință.Ca o figură de stil, aurul și platina sunt 2 elemente chimice nobile, iar platina, prin tenacitate la coroziune, este preferată aurului. Cu toate astea optez pentru aur întrucât, spre deosebire de platină, încântă ochiul (dacă tot vorbesc despre ochi) și epatează prin strălucire, asemeni echipei profesioniste de asistenți și medici de la CLARIO.Mulțumesc echipei de la CLARIO pentru profesionalism, pentru modul deosebit în care relaționează cu pacienții și pentru dăruirea și pasiunea însuflețită de care au dat dovadă.Le doresc multă sănătate și tinerețe permanentă acestor cadre medicale tinere, care modelează viitorul sistemului nostru medical și dau speranțe pacienților.read more
Gheorghe Hanga
Gheorghe Hanga
11:28 05 Mar 22
O clinică in care găsești atenție deosebită, dorința de a ajuta, profesionalism. Mulțumesc frumos d-nei Dr. Monica Apostolescu și întregului personal asistent medical și tehnic de specialitate pentru ajutor și sfaturi!
Dobre Nicolae
Dobre Nicolae
20:09 17 Feb 22
Este un sentiment deosebit să mergi relaxat și încrezător la medic. Profesionalismul personalului medical nu lasă loc de echivoc asupra diagnosticului.
Marian Ivan
Marian Ivan
18:03 14 Feb 22
Am fost operata pe 1 - feb-'22 de d-na DoctoraChiotoroiu Silvia. Sunt foarte multumita.O echipa de nota 10Va multumesc!
Daniela Vasile
Daniela Vasile
12:38 14 Feb 22
Am fost cu tatăl meu, am reușit să îl programez rapid, acces parcare, ora de programare a fost respectată, foarte mulțumită!Doamna doctor Simionescu Ruxandra care l-a consultat atent, a avut multă răbdare și înțelegere cu dânsul, cu multe detalii.... Vom reveni pentru continuarea investigațiilor.Recomand cu încredere serviciile acestei clinici, recomand doctor Simionescu Ruxandra cu mare drag!Vă mulțumim!read more
Elena Monica Sirbu
Elena Monica Sirbu
19:25 11 Feb 22
programare online in aceeasi zi pentru copil,timp de asteptare mic,servicii de calitate.
mihai carstoiu
mihai carstoiu
17:48 09 Feb 22
Servicii de calitate, foarte prompti atat pentru programare care a fost facuta online, cat si pentru operatie.Recomand clinica fara ezitare.
Mihai Toma
Mihai Toma
15:27 06 Feb 22
Plusuri: personal foarte amabil, atent, binevoitor, eficient, de la receptie pana la medic; programare online si sms de reamintire, locatie relativ aproape de metrou, curatenie si profesionalism. Raport medical la final, plata cu cardul.Minusuri:... nimicO placere sa va cunosc, oameni frumosi!read more
h t
h t
10:44 22 Jan 22
👍
Georgiana Dobre
Georgiana Dobre
17:44 11 Jan 22
O clinică foarte bună
Mihai Radu
Mihai Radu
17:50 05 Jan 22
O clinica extraordinara! Am numai cuvinte de lauda pentru ei. De la receptie, doamnele asistente care au fost minunate si doamna dr ce m-a consultat cu mare atentie si rabdare. Ma voi intoarce cu placere!
Alyna M
Alyna M
05:45 23 Dec 21
Sunt foarte multumita de colectivul acestei clinici . Pot spune ca am primit toate informatiile necesare. Medicul care m-a consultat a fost foarte implicata si gata sa imi raspunda la fiecare intrebare pe care i am adresat-o cu lux de amanunte.... Ttotul foarte ok. Si preturi extrem de bune! Felicitari echipei! Voi reveni cu drag!read more
Andreea Lavinia Balascan
Andreea Lavinia Balascan
17:44 22 Dec 21
O experienta deosebita! Personal profesionist si amabil, iar dna. doctor Apostolescu este un medic de exceptie!
Beatrice Cioba
Beatrice Cioba
12:40 29 Nov 21
Foarte multumit de serviciile oferite.
Marian Ghita
Marian Ghita
17:41 19 Nov 21
Profesionalismul își spune cuvântul încă de la întrarea în clinica.Tot personalul este foarte amabil,aparatura de ultima generație,preturile accesibile.Recomand!
Luca Diana
Luca Diana
19:10 17 Nov 21
mulțumesc doamnei doctor Monica Apostolescu pentru consultație
o echipa profesionista
Marian Fieraru
Marian Fieraru
15:02 09 Nov 21
Probabil cea mai bună experiență pe care am avut-o la o clinică de oftalmologie.
Levi Elekes (Friends Show)
Levi Elekes (Friends Show)
10:11 04 Nov 21
Profesionalism! Recomand dr Monica Apostolescu.
Catalina Mihaela
Catalina Mihaela
17:53 01 Nov 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Adina Radu
Adina Radu
17:08 27 Oct 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Radu Adina
Radu Adina
17:08 27 Oct 21
Excepțional! Condiții și aparatură de ultimă generație, profesionalism!
Mirela Maria Stan
Mirela Maria Stan
07:50 03 Sep 21
Mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine. E a doua zi după operație (micșorarea dioptriilor) și vad perfect. Recomand cu drag tuturor aceasta clinica. Medici și personal excepționali.
Inna Inessa
Inna Inessa
14:17 27 Aug 21
Din punctul meu de vedere totul este la superlativ:
- Atmosfera este una primitoare.
- Absolut toti oamenii sunt foarte calzi si primitori.
- Mi s-au oferit explicatii clare in limbaj non-medical pe care sa-l pot intelege cu privire la... diagnostic.
- Esti tratat cu atentie si rabdare.
- Locatia este foarte placuta.
read more
Cristian Badescu
Cristian Badescu
18:04 24 Aug 21
Servicii și personal de excepție!!
Foarte multumită!
Beatris Elena
Beatris Elena
04:01 30 Jun 21
O experiența deosebita, m am operat pentru reducerea diopriei și la 3 luni de la operație vad foarte bine !
Andrei Pătrașcu
Andrei Pătrașcu
09:35 21 Apr 21
Acum aproximativ o săptămâna jumate m-am operat de astigmatism mixt in cadrul clinicii Clario.
Operația a fost făcută de minunata doamnă doctor Monica Apostolescu , alături de domnul inginer de la Zaiss și echipa dânsei! Deși dioptriile mele... erau destul de mari, doamna doctor a reușit să mă facă sa văd Grozav fără ajutorul ochelarilor, pe care ii purtam de la 12 ani! Clinica este plină de oameni profesioniști, care știu sa respecte pacienții și sa le ofere cea mai buna îngrijire!
Recuperarea decurge bine, am avut mici dureri la ochiul cu dioptrii mai mari, însă acestea au fost un răspuns normal al intervenției !
Acum, dacă este vorba despre locație, pana și amplasarea este grozava fiind ușor de ajuns la clinica!
Aspectul clinicii este impecabil, locul este foarte curat și transmite un aer de profesionalism pana și din amenajarea încăperilor!
Pe lângă profesionalism este vorba și despre oameni primitori care oferă niște servicii impresionante la niște prețuri accesibile!
Apreciez fiecare membru al echipei și vreau sa va mulțumesc pentru modul in care ați avut grija de mine și amabilitatea de care dați dovada!
Mulțumesc doamnei doctor pentru tot sprijinul oferit și rezultatele excepționale !
read more
Iarina Timeea
Iarina Timeea
16:36 14 Sep 20
Profesioniști, aparatură.
Tudor Vişan-Miu
Tudor Vişan-Miu
16:11 06 Aug 20
very professional staff, well equipped both technical and in terms of human capacity. polite, exact and efficient.
Mircea Lazar
Mircea Lazar
07:12 25 Jul 20
O clinică ca afară,cu medici profesionalisti,personal bine pregătit,
JOS PALARIA!
Valerica Simion
Valerica Simion
12:15 07 Mar 20
Cea mai modernă aparatură de investigație/chirurgie din România, medici cu experiență, personal amabil și plăcut.
Victor Kapra
Victor Kapra
10:06 25 Feb 20
Personal profesionist si amabil, multumesc dr. Monica Apostolescu, echipamente de top, premium care. Recomand calduros.
Florinel Ioan Chis
Florinel Ioan Chis
12:51 06 Feb 20
dr. Apostolescu excepțională, într-o locație de top! Recomandam!
Horatiu Albu
Horatiu Albu
14:49 09 Dec 19
Profesionalism si constiiciozitate!
Angela Cristescu
Angela Cristescu
12:50 26 Nov 19
The best in town! Servicii medicale la superlativ! Magicieni! ❤
Anca Ilie
Anca Ilie
08:06 02 Oct 19
Multumesc echipei Clario, si in special Doamnei Doctor Dana Popescu ptr amabilitatea si blindetea de care au dat dovada,cu siguranta voi reveni!
Catalin Stefan
Catalin Stefan
14:57 21 Feb 19
Medici foarte buni. Echipament modern și performant. Servicii excelente pentru clienți.
Eugen Potlog
Eugen Potlog
19:16 22 Mar 18
Dna. Dr. Apostolescu, un medic de nota 20. Servicii de calitate, aparatura performanta si personal bine pregatit.
Catalina Dobrescu
Catalina Dobrescu
16:16 21 Jun 17
Doamna doctor Apostolescu M, un medic care te face sa te simti om. Multumesc ! Iulia Iosif
Vlad Iosif
Vlad Iosif
18:53 10 Apr 17
Servicii excelente. Profesionale.Aparatura de ultima generație.O sa aduc întreaga familie.
Vichi Mihalcea
Vichi Mihalcea
21:22 19 Feb 16
Totul la superlativ! Echipa, consultatiile, sediul si curatenia impecabila!
Liliana Calmus
Liliana Calmus
09:18 13 Sep 15