PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Operație ReLEx SMILE, LASIK sau PRK?

Ce înseamnă și cui se adresează

Dacă nu iți place să porți ochelari sau te-ai săturat de lentilele de contact, atunci chirurgia cu laser este opțiunea potrivită pentru tine.

Principiul procedurilor chirurgicale cu laser este de remodelare sau șlefuire a corneei – prima lentilă a ochiului prin care intră lumina. Prin această remodelare se corectează focalizarea luminii pe retină și se elimină nevoia de a purta ochelari sau lentile de contact. Practic, laserul ‘taie’ dioptriile echivalente ochelarilor din grosimea lentilei proprii ochiului, corneea.

ReLEx SMILE (inițiale de la Small Incision Lenticule Extraction) reprezintă în acest moment avangarda corecției cu laser a miopiei și a astigmatismului miopic. Este cea mai nouă generație dintre metodele corneene  de reducere a dioptriilor și se realizează cu un singur laser, cel cu femtosecunde.

Este considerată o procedură minim invazivă, având o mare precizie și cea mai mare rapiditate de execuție. Procedura SMILE se realizează într-o singura etapă, fără flap (căpăcelul din Femto LASIK), deci cu cea mai mică intervenție posibilă asupra corneei. Utilizând laserul de ultima generație Visumax, Carl Zeiss Meditec, este decupată în grosimea corneei o “lenticulă refractivă”, având o formă specifică, corespunzătoare corectării miopiei sau astigmatismului miopic al pacientului. Ulterior, laserul face o incizie de cca 2-4 mm prin care chirurgul separă și îndepartează lenticula. Pactic, este o tehnică care folosește un singur laser “all-femto”, iar durata este de aprox 25 de secunde indiferent de valoarea dioptriei.

FemtoLASIK este a doua generație, cea mai răspândită și cea mai folosită procedură chirurgicală cu laser pentru corectarea problemelor de vedere. Este o procedura precisă, rapidă si nedureroasă. Se realizează cu 2 tipuri diferite de laser extrem de performante – unul taie un căpăcel in cornee care este ridicat iar al doilea laser șlefuiește corneea sub acest căpacel care este pus apoi la loc. Avantajele acestei proceduri sunt un confort mare postoperator și o vindecare rapidă.

PRK este prima generație a chirurgiei refractive prin care laserul șlefuiește direct corneea, la suprafață. Este folosită în cazul persoanelor cu miopie cu valori mici, cornee subțire sau cu alte indicații speciale.

În ultimii 40 de ani s-au efectuat zeci de milioane de proceduri de reducere a dioptriilor cu laser în toată lumea cu rezultate excepționale, făcând ca aceste proceduri să fie printre cele mai sigure în chirurgia modernă.

Care sunt beneficiile ReLEx SMILE, LASIK și PRK

Procedura ReLEx SMILE corectează:
• în miopie până la -10 dioptrii
• în astigmatism miopic până la -5 dioptrii
• în miopie și astigmatism până la -15 dioptrii cumulate

În funcție de evaluarile preoperatorii, cu ajutorul procedurii FemtoLASIK putem corecta dioptriile astfel:
• în miopie până la -10 dioptrii
• în miopie și astigmatism până la -10 dioptrii cumulate
• în hipermetropie până la +6 dioptrii
• în hipermetropie și astigmatism până la +5 dioptrii cumulate.

Prin tehnica PRK se pot corecta:
• 6 dioptrii în miopie
• 4 dioptrii în astigmatism miopic

Care sunt diferențele între ReLEx SMILE, FemtoLASIK și PRK

ReLEx SMILE este procedura de ultimă generație, cea mai puțin invazivă dintre toate. Astfel stratul extern al corneei păstrează integre fibrele de colagen și filetele nervoase care ar fi altfel secționate de flap.  Va rezulta o rezistență în timp mai buna a corneei în cazul unor traumatisme, păstrarea sensibilității nervoase, un film lacrimal de calitate (adică prevenirea uscăciunii ochilor) și o recuperare mult mai rapidă. 

FemtoLASIK este procedura cea mai folosită datorită plajei de corecție mai mari pe care se poate acționa, precum și a confortului postoperator și a vindecării rapide. Procedura este nedureroasă atât în timpul operației cât și după.

PRK este o procedură folosită în special în cazul miopiei cu valori mici sau corneei subțiri care nu permite decuparea căpăcelui din FemtoLASIK. Procedura este nedureroasă în timpul operației dar vindecarea este mai lungă și pacienții pot resimți durere în primele zile, pentru care se prescrie tratament.

Cum decurge operația?

Indiferent de tehnică, procedura durează 5-7 minute pentru fiecare ochi (din care acțiunea laserului este sub 1 minut) și se face cu anestezie locală, fără internare. Practic, te poți aștepta ca timpul petrecut in clinică să fie de aproximativ 2 ore, în care sunt incluse toate etapele – de la pregătire, procedura propriu-zisă și instruirea despre cum să procedezi pentru o vindecare corectă.

Întreaga operație decurge fără durere și vei fi instalat foarte confortabil pe un pat complet automat. Va trebui să fixezi cu privirea un punct luminos, să nu vorbești și să nu te miști. Vei fi treaz iar medicul îți va explica în permanență ce face și la ce să te aștepți.

La ce să mă aștept după operație?

După operație rezultatul este spectaculos imediat după procedură iar acuitatea vizuală va continua să se îmbunătățească pe zi ce trece.

În câteva ore după SMILE vederea se îmbunătățește semnificativ. Încă de a doua zi te poți întoarce la activitățile obișnuite (lucru la computer, privitul la televizor, condus mașina) iar în câteva zile te poți machia, poți face baie în piscină sau face sport.

În FemtoLASIK evoluția obișnuită este de îmbunătățire semnificativă a vederii în prima zi postoperator cu progresie rapidă în următoarele zile. 

Recuperarea după PRK este mai lentă decât în cazul FemtoLASIK atât la nivelul acuității vizuale, cât și a vindecării.

În unele cazuri sau dacă dioptriile corectate au fost de valori mari, poate dura câteva săptămâni sau luni până la vindecarea completă. Este important să respecți indicațiile medicului, în ceea ce privește tratamentul cât si ritmul controalelor postoperator, întrucât procesul de vindecare și rezultatul operației pot fi mult influențate.

Ce tehnologie folosiți?

La Clario folosim cele mai performante lasere de chirurgie refractivă la nivel mondial, produse de Carl Zeiss Meditech: femtolaserul Zeiss Visumax si laserul cu excimeri Zeiss Mel 80. Ne bucurăm de o colaborare excelentă cu inginerii Zeiss care asigură permanent starea perfecta de funcționare a acestora.

<- Aceasta este sala de operații Clario, deschisă în martie 2020

Cât costă operația?

In funcție de tehnică, costurile operației sunt:

 • ReLEx SMILE – 7500 lei per ochi
 • FemtoLASIK – 4500 lei per ochi
 • PRK – 2500 lei per ochi

Pregătit pentru #ViațaFărăOchelari?

Află în 2 minute dacă operația de reducere a dioptriilor cu laser ți se potrivește făcând testul online de mai jos!

Te așteptăm pentru evaluarea completă în care medicul îți va da toate explicațiile despre chirurgia laser.

VisuMax Clario

Întrebări si răspunsuri frecvente despre procedurile laser

Sunt un candidat adecvat pentru chirurgia laser de reducere a dioptriilor?

Sunt câteva condiții pe care trebuie să le iei in considerare. Vârsta, starea de sănătate generală și cea a ochilor sunt cele mai importante. Vârsta peste 18 ani este obligatorie, uneori fiind necesar chiar ca vârsta ta să fie peste 21 ani.

Nu există o limită superioară de vârstă pentru operațiile cu laser. Trebuie însă să știi că după 40 de ani apare nevoia de a folosi ochelari pentru activitațile de aproape (citit, scris) din cauza presbiopiei.

Dacă ochii mei sunt sănătoși, sunt un candidat bun pentru operație?

Absența oricărei boli evolutive oculare este o condiție esențială în eligibilitatea pentru operație. Dar nu e întotdeauna suficientă. Există și alte criterii care trebuie luate in seamă.

Grosimea corneei (lentila din partea anterioară a ochiului) este foarte importantă, întrucât corectarea vederii se face prin remodelarea țesutului aceastei lentile. Rezultă ca e necesară o grosime minimă a corneei, limită dincolo de care operația poate deveni riscantă pentru ochi.

Diametrul pupilei nu trebuie sa fie prea mare. Dacă pupilele sunt in mod natural mari există riscul unor efecte vizuale neplăcute după operație: halouri, imagini strălucitoare noaptea, mai ales la condus.

Valorile mari ale dioptriilor pot limita posibilitatea de reducere completă. Rezultatele operațiilor cu laser pentru dioptrii mari pot fi impredictibile si pot avea un risc de complicații vizuale. În aceste situații, pot fi recomandate alte proceduri intraoculare pentru corectarea vederii.

E necesar ca dioptriile mele să fie stabile?

Este recomandabil ca dioptriile sa fie stabile minim 1 un an înainte de operație, în special in cazul miopiei, unde dioptriile cresc gradual în general până la 18 ani. Pacienții tineri e bine sa aștepte până ce dioptriile lor se opresc din evoluție. În caz contrar, rezultatul procedurii va fi afectat de evoluția ulterioară a dioptriilor.

Ce boli ar putea să mă împiedice să fiu un candidat bun pentru operațiile cu laser?

Bolile oculare evolutive cum ar fi: keratoconus, retinopatia diabetică, glaucomul, degenerescenta maculară, uscăciunea oculară severă, cataracta, inflamațiile oculare te împiedică să faci operații de reducere a dioptriilor cu laser. Există alte opțiuni chirurgicale în astfel de situații.

Afectiunile degenerative sau autoimune cum ar fi: diabetul zaharat, boli de țesut conjunctiv, sindromul Sjogren, poliartrita reumatoidă, infecția cu HIV afectează modul de vindecare postoperatorie si reprezintă contraindicații pentru operațiile cu laser.

Dacă sunt însărcinată sau alăptez mă pot opera?

Aceste perioade din viața femeii duc la schimbări hormonale și au ca efect o instabilitate a dioptriilor. Uscăciunea oculară dată de modificările hormonale contraindică intervenția cu laser, la fel și necesitatea folosirii medicamentelor înainte si după operație, care pot face rău copilului. De aceea, este recomandat să aștepți căteva luni (cel putin 3 luni) după încetarea alăptarii și apoi poți să iei în considerare evaluarea pentru operația cu laser.

La ce rezultate trebuie să mă aștept după operația cu laser? Operația este sigură?

Rezultatele după operație sunt excelente și pacienții se bucură de o vedere normala, fără ochelari. SMILE, FemtoLASIK și PRK sunt proceduri sigure și eficiente și 98,8% dintre pacienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de rezultatele operației.

Așteptările tale trebuie să fie realiste. Acuitatea vederii depinde de valoarea dioptriilor și de alți parametri măsurați înainte de operație. Aproape toți pacienții ajung să vadă fără ochelari după operație, la fel sau mai bine decât vedeau cu ochelari înainte de operație.

Ce complicații pot apărea? Operațiile sunt sigure?

Trebuie sa fii conștient că pot exista riscuri și posibile efecte secundare după operațiile de reducere a dioptriilor.
Posibile complicații care pot apărea după operație: infecție, uscăciune oculară cronică, halouri vizuale și ceață, subcorecție, supracorecție, complicații legate de flap, dezlipire de retină.

Mai puțin de 1% dintre pacienți au complicații grave postoperatorii. Marea majoritate a acestora sunt tratabile și, de obicei, se rezolvă în primele luni după operație.

Voi mai avea nevoie vreodată de ochelari sau lentile de contact?

Noi, oamenii, suntem foarte diferiți iar ochii, ca întreg organismul, se modifică în timp dar într-un ritm diferit pentru fiecare. Cândva după 40 de ani este posibil să ai nevoie de ochelari de citit deoarece începe instalarea presbiopiei, un fenomen normal, dependent de vârstă.

Foarte multumit de serviciile oferite.
Marian Ghita
Marian Ghita
17:41 19 Nov 21
Profesionalismul își spune cuvântul încă de la întrarea în clinica.Tot personalul este foarte amabil,aparatura de ultima generație,preturile accesibile.Recomand!
Luca Diana
Luca Diana
19:10 17 Nov 21
mulțumesc doamnei doctor Monica Apostolescu pentru consultație
o echipa profesionista
Marian Fieraru
Marian Fieraru
15:02 09 Nov 21
Probabil cea mai bună experiență pe care am avut-o la o clinică de oftalmologie.
Levi Elekes (Friends Show)
Levi Elekes (Friends Show)
10:11 04 Nov 21
Profesionalism! Recomand dr Monica Apostolescu.
Catalina Mihaela
Catalina Mihaela
17:53 01 Nov 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Adina Radu
Adina Radu
17:08 27 Oct 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Radu Adina
Radu Adina
17:08 27 Oct 21
Excelent: programare, acces, parcare, ambianta, organizare.Excelent, pentru cazul meu (cam banal): consult atent si fara graba, cu multe detalii in evaluare: dr. Dana Popescu !Pret: foarte fair-play ! (programarea era pentru examen complet, dar... fiind mai simplu a facut mai putin DAR au si tarifat mai putin ! , suma rezonabila pentru exact ce s-a facut !)read more
gigica
gigica
11:43 09 Oct 21
Foarte multumit de interactiune. Programare rapida, ora de programare respectata, personalul amabil, curatenie, etc. Doamna doctor care m-a consultat - o profesionista! A avut rabdare cu mine, desi avea concluzia dupa prima examinare, a fost de... acord sa ma reexamineze pentru a ma asigura de diagnostic. Multumesc!read more
Romeo
Romeo
06:42 07 Oct 21
Ne-am simtit foarte bine. Si eu si copilul.Bine primiți, timp deașteptare minim.Dacă se stă, se așteaptă doar dacă trebuie să iti aplice picături, etc..In rest foarte bine. Medicii si clinica foarte ok.
Mariana ion-velicu
Mariana ion-velicu
17:32 30 Sep 21
Buna ziua! Ma numesc Catalina și in urma cu doua săptămâni am ales clinica Clario pentru a îmi îndeplini dorința de a vedea din nou normal.Acum doua săptămâni am întâlnit o pe doamna doctor Apostolescu Monica, o doamna doctor extraordinara și de o... bunătate și înțelegere ne mai văzută.In urma cu o săptămâna am făcut operația de reducere a dioptriilor cu laser. ( metoda LASIK)Operația a decurs perfect , iar eu ma simt extraordinar! Am doar cuvinte de lauda pentru doamna doctor și pentru toată echipa care s a ocupat de mine și au avut grija ca totul sa fie perfect.🤗Despre ziua operație pot spune ca a fost a doua cea mai fericita zi din viața mea! Nu am simțit durere , nu mi a foat rău , mi a plăcut și a fost o zi de care îmi amintesc cu mare drag. Sa te așezi pe masa de operați văzând totul intr o mare ceața și sa te ridici după 20 de minute și sa vezi lumea perfect clară , luminata ,plină de viața si de culoare e un sentiment extraordinar nu am cuvinte sa explic câta bucurie si câta fericire am simți. Acest sentiment îl pot înțelege doar cei care trec prin așa ceva.Acum am o săptămâna de la operație si totul este perfect. Nu ma doare nimic, nu ma jenează nimic , totul este bine si încă încerc sa ma obișnuiesc cu ideea ca acum sunt bine si ca vad , încă am impresia ca este un vis.☺️Îi mulțumesc încă o data doamnei doctor Apostolescu Monica pentru ca mi a îndeplinit dorința de a vedea perfect de ziua mea, îi mulțumesc pentru cel mai frumos cadou din viața mea!❤️ Îi mulțumesc pentru ca după aceasta operație m am schimbat enorm , am mai multă incredere in mine, ma simt mult mai frumoasa și ma pozez non-stop.🤣😍Îi mulțumesc încă o data doamnei doctor și echipei Clario pentru înțelegere, amabilitate, respect și atenție.🙏🏽Va mulțumesc tuturor încă o data și sper sa ne revedem cu bine!😘😘😘EXISTA DOCTORI BUNI ȘI IN ROMÂNIAread more
Catalina Lovin
Catalina Lovin
12:33 24 Sep 21
Mulțumim Clario, mulțumim doamna doctor Apostolescu.Fiului meu îi place la Clario pentru că, citez, “îmi fac chestii cool”! :)
Mihai Ilie
Mihai Ilie
17:40 21 Sep 21
Azi am fost cu fetita mea de 1an și 11 luni la control care are strabism și am fost multumita.Am avut programare la DNA.Dr.Grogoroiu Diana căreia ii mulțumesc extraordinar de mult pentru toată răbdarea pe care a avut-o cu fetita mea care nu prea a... stat deloc. Este foarte dificil sa faci un consult oftalmologic unui copil atat de mic dar dansa a dat dovada de profesionalism și am reușit cumva sa obținem un rezultat. Clinica este impecabila și personalul amabil. Recomand cu mare drag . Mulțumesc.read more
Iuliana Toma
Iuliana Toma
18:34 15 Sep 21
Recomand doamna doctor Chiotoroiu Silvia, un doctor de exceptie!😁
Curelea Rada
Curelea Rada
17:21 15 Sep 21
Profesionalism, promptitudine si rabdare. O clinica primitoare cu oameni dispusi sa te ajute si sa iti ofere o experienta cat mai placuta. Recomand Dr. Apostolescu Monica cu mare drag.Va multumim pentru tot!! 😊
Alexandra Ciornohuz
Alexandra Ciornohuz
03:57 04 Sep 21
Excepțional! Condiții și aparatură de ultimă generație, profesionalism!
Mirela Maria Stan
Mirela Maria Stan
07:50 03 Sep 21
Bună tuturor,Numele meu este Catalin și recent am efectuat o operație cu laser de corecție a miopie un cadrul clinicii Clario. Această operație a fost efectuata de doamna doctor Apostolescu Monica, care împreună cu întreg staff-ul clinicii, au... creat pentru mine o experienta de neuitat.Recomand cu încredere Clario oricărei persoane care dorește sa efectueze investigații sau operații oftalmologice deoarece staff-ul este foarte prietenos, atmosfera este una foarte bună, clinica este dotată cu dispozitive de ultimă generație, iar doamna doctor Apostolescu Monica este absolut excepțională.Mulțumesc Clario pentru ajutorul acordat, iar în caz de necesitate, cu siguranță ne vom revedea :)O zi frumoasă tuturor,Cătălinread more
Catalin Gabriel Iordache
Catalin Gabriel Iordache
05:47 03 Sep 21
Mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine. E a doua zi după operație (micșorarea dioptriilor) și vad perfect. Recomand cu drag tuturor aceasta clinica. Medici și personal excepționali.
Inna Inessa
Inna Inessa
14:17 27 Aug 21
Din punctul meu de vedere totul este la superlativ:
- Atmosfera este una primitoare.
- Absolut toti oamenii sunt foarte calzi si primitori.
- Mi s-au oferit explicatii clare in limbaj non-medical pe care sa-l pot intelege cu privire la... diagnostic.
- Esti tratat cu atentie si rabdare.
- Locatia este foarte placuta.
read more
Cristian Badescu
Cristian Badescu
18:04 24 Aug 21
Din punctul meu de vedere totul este la superlativ:- Atmosfera este una primitoare.- Absolut toti oamenii sunt foarte calzi si primitori.- Mi s-au oferit explicatii clare in limbaj non-medical pe care sa-l pot intelege cu privire la... diagnostic.- Esti tratat cu atentie si rabdare.- Locatia este foarte placuta.read more
Cristian Badescu
Cristian Badescu
16:45 24 Aug 21
Recomandat cu încredere clinica Clario.Medicii sunt profesioniști,amabili, respectuoși.Am avut parte de o experiență foarte plăcută mulțumită doamnei doctor Monica Apostolescu.Aveam astigmatism si am hotărât să imi fac operația cu laser,acum dupa... operație văd foarte bine.Mulțumesc echipei Clario sunteți minunați!read more
Maria-Elisabeta Bucur
Maria-Elisabeta Bucur
11:07 24 Aug 21
Bună ziua! Am fost operat de cataractă la 14 ani si domnul doctor a spus să schimb cristalinul după 10 ani. Problema este că a trecut 18 ani de atunci și nu l-am schimbat. Se mai poate schimba cristalinul?
George Bușilă
George Bușilă
19:55 19 Aug 21
Servicii medicale de calitate, igiena buna si personal foarte amabil. Uneori programarile sunt decalate, probabil din motive independente si neprevazute.
Senol Emin Omer
Senol Emin Omer
17:03 28 Jul 21
Recomand cu căldură. Am fost la dna doctor Sinionescu. Un profesionist desăvârșit. Și nu pt prima oara.
mircea elion tudose
mircea elion tudose
12:44 12 Jul 21
Am fost deja pentru a doua ora la aceasta clinica ,recomand cu drag ! Aveți toată atenția de care aveți nevoie și fac tot posibilul sa găsească rezolvare . Deși sper sa nu fiu nevoită sa ma mai întorc ,tot aici m-as întoarce dacă ar fi cazul haha... 😹read more
Laura Diana Crafciuc
Laura Diana Crafciuc
15:26 01 Jul 21
Servicii și personal de excepție!!
Foarte multumită!
Beatris Elena
Beatris Elena
04:01 30 Jun 21
Personal foarte amabil și bine pregătit. Aparatură de ultimă generație. Dotări foarte bune. Recomand cu căldură.
Laurentiu M
Laurentiu M
19:09 16 Jun 21
O clinica de specialitate la superlativ! Sunt foarte multumita de consultatiile dnei Dr Monica Apostolescu, copiilor mei. Un medic exceptional care raspunde cu promtitudine. Recomand cu drag!
Carmen Cuza
Carmen Cuza
06:14 11 Jun 21
Foarte buni si aparatura performanta !
Anonymous
Anonymous
17:05 27 May 21
O experiența deosebita, m am operat pentru reducerea diopriei și la 3 luni de la operație vad foarte bine !
Andrei Pătrașcu
Andrei Pătrașcu
09:35 21 Apr 21
Professional services. The staff is great and patient.
Cosmin Tudor
Cosmin Tudor
08:15 07 Apr 21
Recomand cu mare plăcere aceasta clinica, un personal minunat, am avut o operatie la ochi cu laserul, și sunt foarte mulțumită
Ana Maria Oancea
Ana Maria Oancea
07:55 02 Apr 21
Acum aproximativ o săptămâna jumate m-am operat de astigmatism mixt in cadrul clinicii Clario.
Operația a fost făcută de minunata doamnă doctor Monica Apostolescu , alături de domnul inginer de la Zaiss și echipa dânsei! Deși dioptriile mele... erau destul de mari, doamna doctor a reușit să mă facă sa văd Grozav fără ajutorul ochelarilor, pe care ii purtam de la 12 ani! Clinica este plină de oameni profesioniști, care știu sa respecte pacienții și sa le ofere cea mai buna îngrijire!
Recuperarea decurge bine, am avut mici dureri la ochiul cu dioptrii mai mari, însă acestea au fost un răspuns normal al intervenției !
Acum, dacă este vorba despre locație, pana și amplasarea este grozava fiind ușor de ajuns la clinica!
Aspectul clinicii este impecabil, locul este foarte curat și transmite un aer de profesionalism pana și din amenajarea încăperilor!
Pe lângă profesionalism este vorba și despre oameni primitori care oferă niște servicii impresionante la niște prețuri accesibile!
Apreciez fiecare membru al echipei și vreau sa va mulțumesc pentru modul in care ați avut grija de mine și amabilitatea de care dați dovada!
Mulțumesc doamnei doctor pentru tot sprijinul oferit și rezultatele excepționale !
read more
Iarina Timeea
Iarina Timeea
16:36 14 Sep 20
Profesioniști, aparatură.
Tudor R. Vişan-Miu
Tudor R. Vişan-Miu
16:11 06 Aug 20
very professional staff, well equipped both technical and in terms of human capacity. polite, exact and efficient.
Mircea Lazar
Mircea Lazar
07:12 25 Jul 20
O clinică ca afară,cu medici profesionalisti,personal bine pregătit,
JOS PALARIA!
Valerica Simion
Valerica Simion
12:15 07 Mar 20
Cea mai modernă aparatură de investigație/chirurgie din România, medici cu experiență, personal amabil și plăcut.
Victor Kapra
Victor Kapra
10:06 25 Feb 20
Personal profesionist si amabil, multumesc dr. Monica Apostolescu, echipamente de top, premium care. Recomand calduros.
Florinel Ioan Chis
Florinel Ioan Chis
12:51 06 Feb 20
dr. Apostolescu excepțională, într-o locație de top! Recomandam!
Horatiu Albu
Horatiu Albu
14:49 09 Dec 19
Profesionalism si constiiciozitate!
Angela Cristescu
Angela Cristescu
12:50 26 Nov 19
The best in town! Servicii medicale la superlativ! Magicieni! ❤
Anca Ilie
Anca Ilie
08:06 02 Oct 19
Multumesc echipei Clario, si in special Doamnei Doctor Dana Popescu ptr amabilitatea si blindetea de care au dat dovada,cu siguranta voi reveni!
Catalin Stefan
Catalin Stefan
14:57 21 Feb 19
Personal foarte bine pregatit, amabil, O atmosfera calma, placuta, prietenoasa,
Alexandru Lazar
Alexandru Lazar
09:50 14 Sep 18
Medici foarte buni. Echipament modern și performant. Servicii excelente pentru clienți.
Eugen Potlog
Eugen Potlog
19:16 22 Mar 18
Dna. Dr. Apostolescu, un medic de nota 20. Servicii de calitate, aparatura performanta si personal bine pregatit.
Catalina Dobrescu
Catalina Dobrescu
16:16 21 Jun 17
Doamna doctor Apostolescu M, un medic care te face sa te simti om. Multumesc ! Iulia Iosif
Vlad Iosif
Vlad Iosif
18:53 10 Apr 17
Servicii excelente. Profesionale.Aparatura de ultima generație.O sa aduc întreaga familie.
Vichi Mihalcea
Vichi Mihalcea
21:22 19 Feb 16
Totul la superlativ! Echipa, consultatiile, sediul si curatenia impecabila!
Liliana Calmus
Liliana Calmus
09:18 13 Sep 15

Consultatie Gratuită

Solicită acum

X

  Solicită acum o consultație gratuită

  Nume

  Email

  Telefon

  Sunt de acord cu termenii și condițiile