PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Operație Presbyond, ReLEx SMILE, LASIK sau PRK?

Ce înseamnă și cui se adresează

Dacă nu iți place să porți ochelari sau te-ai săturat de lentilele de contact, atunci chirurgia cu laser este opțiunea potrivită pentru tine.

Principiul procedurilor chirurgicale cu laser este de remodelare sau șlefuire a corneei – prima lentilă a ochiului prin care intră lumina. Prin această remodelare se corectează focalizarea luminii pe retină și se elimină nevoia de a purta ochelari sau lentile de contact. Practic, laserul ‘taie’ dioptriile echivalente ochelarilor din grosimea lentilei proprii ochiului, corneea.

Presbyond Laser Blended Vision este un tip de tratament laser personalizat, adresat persoanelor cu presbiopie (cu vârsta peste 40 de ani), care elimină sau reduce semnificativ nevoia de a purta ochelari pentru aproape și distanță.

Presbyond este o procedura laser la nivelul corneei în care un ochi este tratat pentru a vedea obiectele la distanță și intermediar (ochiul dominant), iar celălalt ochi la aproape și intermediar (ochiul non-dominant). Creierul suprapune cele 2 imagini și permite o vedere bună la distanta și aproape, în majoritatea situațiilor. Toleranța diferenței de vedere între cei doi ochi este evaluată preoperator.

ReLEx SMILE (inițiale de la Small Incision Lenticule Extraction) reprezintă în acest moment avangarda corecției cu laser a miopiei și a astigmatismului miopic. Este cea mai nouă generație dintre metodele corneene  de reducere a dioptriilor și se realizează cu un singur laser, cel cu femtosecunde.

Este considerată o procedură minim invazivă, având o mare precizie și cea mai mare rapiditate de execuție. Procedura SMILE se realizează într-o singura etapă, fără flap (căpăcelul din Femto LASIK), deci cu cea mai mică intervenție posibilă asupra corneei. Utilizând laserul de ultima generație Visumax, Carl Zeiss Meditec, este decupată în grosimea corneei o “lenticulă refractivă”, având o formă specifică, corespunzătoare corectării miopiei sau astigmatismului miopic al pacientului. Ulterior, laserul face o incizie de cca 2-4 mm prin care chirurgul separă și îndepartează lenticula. Pactic, este o tehnică care folosește un singur laser “all-femto”, iar durata este de aprox 25 de secunde indiferent de valoarea dioptriei.

FemtoLASIK este a doua generație, cea mai răspândită și cea mai folosită procedură chirurgicală cu laser pentru corectarea problemelor de vedere. Este o procedura precisă, rapidă si nedureroasă. Se realizează cu 2 tipuri diferite de laser extrem de performante – unul taie un căpăcel in cornee care este ridicat iar al doilea laser șlefuiește corneea sub acest căpacel care este pus apoi la loc. Avantajele acestei proceduri sunt un confort mare postoperator și o vindecare rapidă.

PRK este prima generație a chirurgiei refractive prin care laserul șlefuiește direct corneea, la suprafață. Este folosită în cazul persoanelor cu miopie cu valori mici, cornee subțire sau cu alte indicații speciale.

În ultimii 40 de ani s-au efectuat zeci de milioane de proceduri de reducere a dioptriilor cu laser în toată lumea cu rezultate excepționale, făcând ca aceste proceduri să fie printre cele mai sigure în chirurgia modernă.

Care sunt beneficiile Presbyond, ReLEx SMILE, LASIK și PRK

Presbyond se adresează pacienților cu vârsta peste 40 de ani care au:

•  miopie până la -8 dioptrii
•  hipermetropie până la +3 dioptrii
•  astigmatism până la 2 dioptrii cilindrice.

Procedura ReLEx SMILE corectează:
• în miopie până la -10 dioptrii
• în astigmatism miopic până la -5 dioptrii
• în miopie și astigmatism până la -15 dioptrii cumulate

În funcție de evaluarile preoperatorii, cu ajutorul procedurii FemtoLASIK putem corecta dioptriile astfel:
• în miopie până la -10 dioptrii
• în miopie și astigmatism până la -10 dioptrii cumulate
• în hipermetropie până la +6 dioptrii
• în hipermetropie și astigmatism până la +5 dioptrii cumulate.

Prin tehnica PRK se pot corecta:
• 6 dioptrii în miopie
• 4 dioptrii în astigmatism miopic

Care sunt diferențele între Presbyond, ReLEx SMILE, FemtoLASIK și PRK

Presbyond Laser Blended Vision tratează fiecare ochi în moduri ușor diferite: un ochi va vedea mai bine la distanță și intermediar iar celălalt va vedea la aproape și intermediar. Creierul compensează această diferență prin neuroadaptare, combinând cele două imagini pentru a oferi o profunzime mult mai mare a vederii și o îmbunătățire a acuității vizuale, ceea ce înseamnă că majoritatea pacienților pot scăpa de ochelarii de citit.

ReLEx SMILE este procedura de ultimă generație, cea mai puțin invazivă dintre toate. Astfel stratul extern al corneei păstrează integre fibrele de colagen și filetele nervoase care ar fi altfel secționate de flap.  Va rezulta o rezistență în timp mai buna a corneei în cazul unor traumatisme, păstrarea sensibilității nervoase, un film lacrimal de calitate (adică prevenirea uscăciunii ochilor). 

FemtoLASIK este procedura cea mai folosită datorită plajei de corecție mai mari pe care se poate acționa, precum și a confortului postoperator și a vindecării rapide. Procedura este nedureroasă atât în timpul operației cât și după.

PRK este o procedură folosită în special în cazul miopiei cu valori mici sau corneei subțiri care nu permite decuparea căpăcelui din FemtoLASIK. Procedura este nedureroasă în timpul operației dar vindecarea este mai lungă și pacienții pot resimți durere în primele zile, pentru care se prescrie tratament.

Cum decurge operația?

Indiferent de tehnică, procedura durează 5-7 minute pentru fiecare ochi (din care acțiunea laserului este sub 1 minut) și se face cu anestezie locală, fără internare. Practic, te poți aștepta ca timpul petrecut in clinică să fie de aproximativ 2 ore, în care sunt incluse toate etapele – de la pregătire, procedura propriu-zisă și instruirea despre cum să procedezi pentru o vindecare corectă.

Întreaga operație decurge fără durere și vei fi instalat foarte confortabil pe un pat complet automat. Va trebui să fixezi cu privirea un punct luminos, să nu vorbești și să nu te miști. Vei fi treaz iar medicul îți va explica în permanență ce face și la ce să te aștepți.

La ce să mă aștept după operație?

După operație rezultatul este spectaculos imediat după procedură iar acuitatea vizuală va continua să se îmbunătățească pe zi ce trece.

În câteva ore după SMILE vederea se îmbunătățește semnificativ. Încă de a doua zi te poți întoarce la activitățile obișnuite (lucru la computer, privitul la televizor, condus mașina) iar în câteva zile te poți machia, poți face baie în piscină sau face sport.

În Presbyond și FemtoLASIK evoluția obișnuită este de îmbunătățire semnificativă a vederii în prima zi postoperator cu progresie rapidă în următoarele zile. 

Recuperarea după PRK este mai lentă decât în cazul Presbyond și FemtoLASIK atât la nivelul acuității vizuale, cât și a vindecării.

În unele cazuri sau dacă dioptriile corectate au fost de valori mari, poate dura câteva săptămâni sau luni până la vindecarea completă. Este important să respecți indicațiile medicului, în ceea ce privește tratamentul cât si ritmul controalelor postoperator, întrucât procesul de vindecare și rezultatul operației pot fi mult influențate.

Ce tehnologie folosiți?

La Clario folosim cele mai performante lasere de chirurgie refractivă la nivel mondial, produse de Carl Zeiss Meditech: femtolaserul Zeiss Visumax si laserul cu excimeri Zeiss Mel 80. Ne bucurăm de o colaborare excelentă cu inginerii Zeiss care asigură permanent starea perfecta de funcționare a acestora.

<- Aceasta este sala de operații Clario, deschisă în martie 2020

Cât costă operația?

In funcție de tehnică, costurile operației sunt:

  • Presbyond – 8900 lei per ochi
  • ReLEx SMILE – 7500 lei per ochi
  • FemtoLASIK – 4500 lei per ochi
  • PRK – 3500 lei per ochi

Pregătit pentru #ViațaFărăOchelari?

Află în 2 minute dacă operația de reducere a dioptriilor cu laser ți se potrivește făcând testul online de mai jos!

Te așteptăm pentru evaluarea completă în care medicul îți va da toate explicațiile despre chirurgia laser.

Întrebări si răspunsuri frecvente despre procedurile laser

Sunt un candidat adecvat pentru chirurgia laser de reducere a dioptriilor?

Sunt câteva condiții pe care trebuie să le iei in considerare. Vârsta, starea de sănătate generală și cea a ochilor sunt cele mai importante. Vârsta peste 18 ani este obligatorie, uneori fiind necesar chiar ca vârsta ta să fie peste 21 ani.

Nu există o limită superioară de vârstă pentru operațiile cu laser. Trebuie însă să știi că după 40 de ani apare nevoia de a folosi ochelari pentru activitațile de aproape (citit, scris) din cauza presbiopiei.

Dacă ochii mei sunt sănătoși, sunt un candidat bun pentru operație?

Absența oricărei boli evolutive oculare este o condiție esențială în eligibilitatea pentru operație. Dar nu e întotdeauna suficientă. Există și alte criterii care trebuie luate in seamă.

Grosimea corneei (lentila din partea anterioară a ochiului) este foarte importantă, întrucât corectarea vederii se face prin remodelarea țesutului aceastei lentile. Rezultă ca e necesară o grosime minimă a corneei, limită dincolo de care operația poate deveni riscantă pentru ochi.

Diametrul pupilei nu trebuie sa fie prea mare. Dacă pupilele sunt in mod natural mari există riscul unor efecte vizuale neplăcute după operație: halouri, imagini strălucitoare noaptea, mai ales la condus.

Valorile mari ale dioptriilor pot limita posibilitatea de reducere completă. Rezultatele operațiilor cu laser pentru dioptrii mari pot fi impredictibile si pot avea un risc de complicații vizuale. În aceste situații, pot fi recomandate alte proceduri intraoculare pentru corectarea vederii.

E necesar ca dioptriile mele să fie stabile?

Este recomandabil ca dioptriile sa fie stabile minim 1 un an înainte de operație, în special in cazul miopiei, unde dioptriile cresc gradual în general până la 18 ani. Pacienții tineri e bine sa aștepte până ce dioptriile lor se opresc din evoluție. În caz contrar, rezultatul procedurii va fi afectat de evoluția ulterioară a dioptriilor.

Ce boli ar putea să mă împiedice să fiu un candidat bun pentru operațiile cu laser?

Bolile oculare evolutive cum ar fi: keratoconus, retinopatia diabetică, glaucomul, degenerescenta maculară, uscăciunea oculară severă, cataracta, inflamațiile oculare te împiedică să faci operații de reducere a dioptriilor cu laser. Există alte opțiuni chirurgicale în astfel de situații.

Afectiunile degenerative sau autoimune cum ar fi: diabetul zaharat, boli de țesut conjunctiv, sindromul Sjogren, poliartrita reumatoidă, infecția cu HIV afectează modul de vindecare postoperatorie si reprezintă contraindicații pentru operațiile cu laser.

Dacă sunt însărcinată sau alăptez mă pot opera?

Aceste perioade din viața femeii duc la schimbări hormonale și au ca efect o instabilitate a dioptriilor. Uscăciunea oculară dată de modificările hormonale contraindică intervenția cu laser, la fel și necesitatea folosirii medicamentelor înainte si după operație, care pot face rău copilului. De aceea, este recomandat să aștepți căteva luni (cel putin 3 luni) după încetarea alăptarii și apoi poți să iei în considerare evaluarea pentru operația cu laser.

La ce rezultate trebuie să mă aștept după operația cu laser? Operația este sigură?

Rezultatele după operație sunt excelente și pacienții se bucură de o vedere normala, fără ochelari. SMILE, FemtoLASIK și PRK sunt proceduri sigure și eficiente și 98,8% dintre pacienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de rezultatele operației.

Așteptările tale trebuie să fie realiste. Acuitatea vederii depinde de valoarea dioptriilor și de alți parametri măsurați înainte de operație. Aproape toți pacienții ajung să vadă fără ochelari după operație, la fel sau mai bine decât vedeau cu ochelari înainte de operație.

Ce complicații pot apărea? Operațiile sunt sigure?

Trebuie sa fii conștient că pot exista riscuri și posibile efecte secundare după operațiile de reducere a dioptriilor.
Posibile complicații care pot apărea după operație: infecție, uscăciune oculară cronică, halouri vizuale și ceață, subcorecție, supracorecție, complicații legate de flap, dezlipire de retină.

Mai puțin de 1% dintre pacienți au complicații grave postoperatorii. Marea majoritate a acestora sunt tratabile și, de obicei, se rezolvă în primele luni după operație.

Voi mai avea nevoie vreodată de ochelari sau lentile de contact?

Noi, oamenii, suntem foarte diferiți iar ochii, ca întreg organismul, se modifică în timp dar într-un ritm diferit pentru fiecare. Cândva după 40 de ani este posibil să ai nevoie de ochelari de citit deoarece începe instalarea presbiopiei, un fenomen normal, dependent de vârstă.

Personal profesionist si conditii excelente!
Gabriela Tache
Gabriela Tache
18:00 27 Jan 23
Modern location and professional staff. Went with my mother for a lasik operation to get rid of glasses. They recommended instead a better option and now my mother has a perfect sight again. Many thanks to Dr. Silvia Chiotoroiu
Seceleanu Andrei
Seceleanu Andrei
16:52 19 Jan 23
O clinica absolut impecabila.Nu au existat timpi morți, imediat ce am intrat, cineva mi-a luat ochelarii sa le măsoare dioptria și altcineva m-a condus într-un cabinet pentru a măsură tensiunea oculara.Doar cuvinte de lauda la adresa doamnei dr.... Dana Popescu care a avut foarte multa răbdare și a vorbit pe înțelesul meu.read more
Adrian Moraru
Adrian Moraru
15:08 19 Jan 23
Recomand cu multa incredere operatia cu Lasik la clinica Clario. Am fost pentru aceasta procedura pe 11 Ianuarie 2023 si in mai putin de 24 de ore mi-am simtit ochii mai bine ca niciodata. Nu au fost dureri, doar putin discomfort 2-3 ore dupa... operatie. A doua zi am revenit la o viata normala fara nici o restrictie. Recomand sa stați relaxati pe patul de operatie si sa respectati tratamentul dat de doctor. Toata echipa din clinica a fost prietenoasa si m-am simtit foarte bine in grija lor. Se merita investitia, să mergeti cu incredere.read more
Ana Chiru
Ana Chiru
15:09 16 Jan 23
Am fost foarte mulțumită. Recomand din toată inima clinica Clario. Mulțumesc doamnei doctor Alina Grecu precum și asistentei. Totul la superlativ! Voi reveni cu drag.
Mirela Loghin
Mirela Loghin
19:12 22 Dec 22
Promptitudine, profesionalism
Daniela Birca
Daniela Birca
18:21 13 Dec 22
La Clario Oftalmologie, am fost operat de cataractă. Emoțiile au fost inerente, dar totul a fost impecabil, iar rezultatul este o vedere perfectă.Clario Oftalmologie înseamnă o echipa formată numai din profesioniști de înaltă clasă, care dau... dovadă de empatie, răbdare, calm, atenție și grijă maximă pentru pacienți!Mulțumesc în special doamnei dr. Monica Apostolescu și doamnei dr. Silvia Chiotoroiu. 2 medici extraordinari care schimbă în bine viețile pacienților.Clario Oftalmologie mai înseamnă si o clinică dotată cu cea mai performantă aparatură la nivel mondial.Mult succes în toate proiectele voastre! Sunteți minunați! O echipă de magicieni în halate albe, care fac minuni pentru pacienți.read more
Adi
Adi
14:48 09 Dec 22
Am ajuns la aceasta clinica pentru un control amanuntit. Am fost preluata de doamna dr Monica Apostolescu, un om deosebit si un medic foarte bun. De la doamna doctor am primit raspuns la toate intrebarile mele cu maxim de profesionalism si pe... intelesul meu, lucru pe care foarte putini medici il fac azi. Recomand cu mare incredere aceasta clinica care este dotata cu aparatura ultra moderna si detine o echipa de medici de exceptie.read more
Simona Surdu
Simona Surdu
20:11 07 Dec 22
Reconand cu drag tuturor 👍Personalul este cu zâmbetul pe buze întotdeauna, ceea ce contează enorm 😊. Evident sunt de apreciat și dotărille si calitatea serviciului medical, răbdarea medicilor și a personalului pe toată durata... consultației. 5 *****read more
Corina Toma
Corina Toma
18:21 05 Dec 22
Plusuri: personal foarte amabil, atent, binevoitor, eficient, de la receptie pana la medic; programare online si sms de reamintire, locatie relativ aproape de metrou/STB, curatenie si profesionalism. Raport medical la final, plata cu... cardul.Minusuri: igiena aparaturii medicale, ochii mi-au secretat abundent timp de cateva zile dupa un consultread more
h t
h t
04:55 05 Dec 22
Mulțumim doamnei Dr. Monica Apostolescu, un OM minunat și un profesionist desăvârșit! Locație excelenta; recomand cu mare încredere.
Eliza Burchiu
Eliza Burchiu
16:36 30 Nov 22
Am avut parte de o experiență plăcută în cadrul clinicii și plănuiesc să revin la eventualele controale de rutină necesare.M-am bucurat să obțin o programare într-un timp foarte scurt, având ocazia să întâlnesc o echipă dedicată lucrului cu... pacienții.Țin să mulțumesc doamnei dr. P.D. și doamnei asistente pentru profesionalism, răbdare și empatie.read more
Larisa Gulie
Larisa Gulie
18:37 29 Nov 22
Recomand această clinică tuturor celor care doresc servicii medicale oftalmologice de calitate și o îngrijire deosebită ,din partea unor medici si mai ales, OAMENI extraordinari, care își fac meseria cu foarte mult profesionalism și devotament ... față de toti pacienții!read more
Teodor Bogatu
Teodor Bogatu
16:47 29 Nov 22
Totul la superlativ .
Lumi Bubu
Lumi Bubu
16:40 25 Nov 22
Dna Dr Monica Apostolescu este un inger atât pt copii cât și pt adulți. Ne-a fost alaturi de fiecare dată când am avut nevoie. O voi recomanda cu drag oricui are nevoie de un medic profesionist care empatizeaza cu pacienții săi ♥️
Brindusa PACIUREA
Brindusa PACIUREA
05:12 22 Nov 22
Programare usoara si rapida, personal amabil, medici profesionisti care mi-au explicat foarte bine decizia/diagnosticul dat.Multumim, revenim cu drag si recomandam cu drag
Alex Bitza
Alex Bitza
17:12 17 Nov 22
Profesionalism, foarte multa amabilitate si curatenie. Recomand
Marilena Maereanu
Marilena Maereanu
16:37 17 Nov 22
O intreaga echipa de profesionisti. Recomand cu foarte mare incredere aceasta clinica, este singura clinica de la care am plecat lamurita in ceea ce priveste diagnosticul. Doamna doctor Popescu este de nota 1000, mi-a raspuns la fiecare intrebare... pe intelesul meu, ceea ce nu se intampla in foarte multe clinici din tara. Multumesc din suflet!read more
Chivu Oana Sidonia
Chivu Oana Sidonia
15:21 16 Nov 22
O clinică extraordinară, servicii la superlativ din toate punctele de vedere!!! Mulțumesc frumos!!! Recomand!!!
Carmen Alexandra Zamfir
Carmen Alexandra Zamfir
18:40 07 Nov 22
Recomand aceasta clinică! Am întâlnit aici o echipa minunată. Dna Dr Dana Popescu i-a acordat toată atenția băiețelului meu în vârstă de 10 ani și l-a tratat cu profesionalism. Nota 10 pentru igienă, respectarea programărilor, locurile de parcare... existente și personalul amabil și binevoitor.read more
Cristina Ristea
Cristina Ristea
18:11 07 Nov 22
I will be back!
Paul Balassan
Paul Balassan
16:56 27 Oct 22
Merg de câțiva ani la aceasta clinica. De fiecare data plec cu aceeași mulțumire ca sunt tratată așa cum ar trebui sa fie tratat orice pacient la orice clinica medicală din România! Respectul și profesionalismul sunt principiile după care... funcționează aceasta clinica, la care se adaugă dotarea și calitatea serviciilor!read more
oana buga
oana buga
18:16 25 Oct 22
O experienta foarte placuta. Atmosfera calma, fiecare stie ce are de facut. Dna doctor Dana Popescu m-a tratat cu profesionalism si multa grija. Au aparatura diversa si performanta cu acces imediat in caz de necesitate. Mi-au facut tomografie de... retina fara programare, cu ocazia consultatiei, pentru diagnosticare. Doamna de la ochelari a fost deosebit de atenta la ce imi doresc si mi-a facut o oferta de nerefuzat. Multumesc intregii echipe. Recomand cu incredere.read more
Catalina Gheorghe
Catalina Gheorghe
16:56 17 Oct 22
Am ales clinica Clario pentru operatia de cataracta a mamei mele.Totul a decurs ireprosabil, de la primul consult + investigatiile de rigoare desfasurate intr-o singura vizita, lucru ce a ajutat in conditiile in care nu este din Bucuresti si pana... la operatia in sine si grija pentru pacient postoperatoriu.Recomand cu dragread more
Andrei C.
Andrei C.
08:15 02 Sep 22
Cu toate ca tomografia a fost scumpa, având si consultația de plătit pe lângă , personalul este foarte amabil iar doamna doctor Dana Popescu este o profesionista.Recomand!
Maria Cristina Achim
Maria Cristina Achim
13:27 30 Aug 22
Nice and friendly doctors
Alexandru Ghetu
Alexandru Ghetu
10:34 23 Aug 22
M-am operat anul acesta la Clario pentru reducerea dioptriilor.Procesul de investigatii preoperatorii, explicatiile si operatia in sine au mers fara probleme si totul a fost explicat clar.Vizitele ulterioare pentru control au fost facute la timp... si cu profesionalism, personalul este mereu deschis sa ajute cu tot ce le sta in putinta. In cazul meu am avut nevoie de toate documentele necesare + anexe pentru decontarea operatiei, lucru care s-a rezolvat fara incidente.Recomand cu mare incredere aceasta clinica pentru interventii de reducere a dioptriilor si controale oftalmologice periodiceread more
Andrei Tabla
Andrei Tabla
11:14 22 Aug 22
O clinica de profesionisti.Multumim doamnei dr. Monica Apostolescu🤗
Marius Dumitrescu
Marius Dumitrescu
03:57 06 Aug 22
O clinică așa cum mi-am dorit!Personal drăguț, amabil, gata să îți ofere răspuns la orice întrebare! Recomand cu încredere!
cristina cristea
cristina cristea
06:18 03 Aug 22
Impresia generala (dar si cea specifica) foarte buna, atmosfera este una profesionista, timpii de așteptare sunt reduși la minim, personalul este amabil si dornic sa ajute. Discutie deschisa cu dna Dr Monica Apostolescu, un medic care înainte de... toate știe să fie om ,cu explicatii detaliate la toate intrebarile mele. Raport calitate / pret excelent !Clinica se ridică la cele mai mari standarde, foarte curată, cu personal amabil și binevoitor.Va multumesc din tot sufletul si recomand cu drag ! 🤗read more
Elena Paun
Elena Paun
20:12 29 Jul 22
mulțumesc doamnei doctor Monica Apostolescu pentru consultație
o echipa profesionista
Marian Fieraru
Marian Fieraru
15:02 09 Nov 21
Profesionalism! Recomand dr Monica Apostolescu.
Catalina Mihaela
Catalina Mihaela
17:53 01 Nov 21
Profesioniști, organizați, denota ca le pasa de serviciul pe care îl oferă clientului & de încredere, așa cum mi-ar plăcea sa fie mulți astfel de furnizori de servicii de la noi.
Radu Adina
Radu Adina
17:08 27 Oct 21
Excepțional! Condiții și aparatură de ultimă generație, profesionalism!
Mirela Maria Stan
Mirela Maria Stan
07:50 03 Sep 21
Mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine. E a doua zi după operație (micșorarea dioptriilor) și vad perfect. Recomand cu drag tuturor aceasta clinica. Medici și personal excepționali.
Inna Inessa
Inna Inessa
14:17 27 Aug 21
Din punctul meu de vedere totul este la superlativ:
- Atmosfera este una primitoare.
- Absolut toti oamenii sunt foarte calzi si primitori.
- Mi s-au oferit explicatii clare in limbaj non-medical pe care sa-l pot intelege cu privire la... diagnostic.
- Esti tratat cu atentie si rabdare.
- Locatia este foarte placuta.
read more
Cristian Badescu
Cristian Badescu
18:04 24 Aug 21
Servicii și personal de excepție!!
Foarte multumită!
Beatris Elena
Beatris Elena
04:01 30 Jun 21
O experiența deosebita, m am operat pentru reducerea diopriei și la 3 luni de la operație vad foarte bine !
Andrei Pătrașcu
Andrei Pătrașcu
09:35 21 Apr 21
Acum aproximativ o săptămâna jumate m-am operat de astigmatism mixt in cadrul clinicii Clario.
Operația a fost făcută de minunata doamnă doctor Monica Apostolescu , alături de domnul inginer de la Zaiss și echipa dânsei! Deși dioptriile mele... erau destul de mari, doamna doctor a reușit să mă facă sa văd Grozav fără ajutorul ochelarilor, pe care ii purtam de la 12 ani! Clinica este plină de oameni profesioniști, care știu sa respecte pacienții și sa le ofere cea mai buna îngrijire!
Recuperarea decurge bine, am avut mici dureri la ochiul cu dioptrii mai mari, însă acestea au fost un răspuns normal al intervenției !
Acum, dacă este vorba despre locație, pana și amplasarea este grozava fiind ușor de ajuns la clinica!
Aspectul clinicii este impecabil, locul este foarte curat și transmite un aer de profesionalism pana și din amenajarea încăperilor!
Pe lângă profesionalism este vorba și despre oameni primitori care oferă niște servicii impresionante la niște prețuri accesibile!
Apreciez fiecare membru al echipei și vreau sa va mulțumesc pentru modul in care ați avut grija de mine și amabilitatea de care dați dovada!
Mulțumesc doamnei doctor pentru tot sprijinul oferit și rezultatele excepționale !
read more
Iarina Timeea
Iarina Timeea
16:36 14 Sep 20
Profesioniști, aparatură.
Tudor Vişan-Miu
Tudor Vişan-Miu
16:11 06 Aug 20
very professional staff, well equipped both technical and in terms of human capacity. polite, exact and efficient.
Mircea Lazar
Mircea Lazar
07:12 25 Jul 20
O clinică ca afară,cu medici profesionalisti,personal bine pregătit,
JOS PALARIA!
Valerica Simion
Valerica Simion
12:15 07 Mar 20
Cea mai modernă aparatură de investigație/chirurgie din România, medici cu experiență, personal amabil și plăcut.
Victor Kapra
Victor Kapra
10:06 25 Feb 20
Personal profesionist si amabil, multumesc dr. Monica Apostolescu, echipamente de top, premium care. Recomand calduros.
Florinel Ioan Chis
Florinel Ioan Chis
12:51 06 Feb 20
dr. Apostolescu excepțională, într-o locație de top! Recomandam!
Horatiu Albu
Horatiu Albu
14:49 09 Dec 19
Profesionalism si constiiciozitate!
Angela Cristescu
Angela Cristescu
12:50 26 Nov 19
The best in town! Servicii medicale la superlativ! Magicieni! ❤
Anca Ilie
Anca Ilie
08:06 02 Oct 19
Multumesc echipei Clario, si in special Doamnei Doctor Dana Popescu ptr amabilitatea si blindetea de care au dat dovada,cu siguranta voi reveni!
Catalin Stefan
Catalin Stefan
14:57 21 Feb 19
Medici foarte buni. Echipament modern și performant. Servicii excelente pentru clienți.
Eugen Potlog
Eugen Potlog
19:16 22 Mar 18
Dna. Dr. Apostolescu, un medic de nota 20. Servicii de calitate, aparatura performanta si personal bine pregatit.
Catalina Dobrescu
Catalina Dobrescu
16:16 21 Jun 17
Doamna doctor Apostolescu M, un medic care te face sa te simti om. Multumesc ! Iulia Iosif
Vlad Iosif
Vlad Iosif
18:53 10 Apr 17
Servicii excelente. Profesionale.Aparatura de ultima generație.O sa aduc întreaga familie.
Vichi Mihalcea
Vichi Mihalcea
21:22 19 Feb 16
Totul la superlativ! Echipa, consultatiile, sediul si curatenia impecabila!
Liliana Calmus
Liliana Calmus
09:18 13 Sep 15