Rame si lentile de cea mai buna calitate

In magazinul nostru de optica va puteti alege ramele potrivite din colectii de la producatori de top precum si lentile de cea mai buna calitate furnizate de Hoya, Zeiss sau Rodenstock.
Va asiguram montajul profesional al ochelarilor precum si serviciile in garantie si postgarantie.

 

Vezi promotiile la lentile

ray-ban-e1443516814302

Colectia RAY-BAN

De-a lungul celor aproximativ opt decenii, Ray-Ban a reprezentat un reper în depășirea limitelor în muzică și artă, reușind prin intermediul starurilor rock si de cinema să influențeze moda. De la James Dean la Audrey Hepburn si până la Michael Jackson, Ray-Ban s-a dovedit indispensabil pentru vedetele care nu vor să fie văzute – dar cu siguranță vor să fie remarcate.
Prin gama variată de modele, unele devenite deja clasice cum ar fi : Aviator, Wayfarer sau ClubMaster, ramele Ray-Ban se adresează tuturor generațiilor, inclusiv copiilor prin gama Ray-Ban Kids. Materialele inovatoare din care sunt alcătuite monturile: Memo-Ray, Carbon Fiber, Light Ray, Liteforce și Titanium asigură fiabilitatea și confortul pentru o purtare îndelungată

Colectia Silhouette

Ochelari autentici pentru oameni autentici.

Fabricantul Austriac de ochelari de vedere, reprezintă cel mai important punct de referință în materie de stil, confort și materiale, înca din 1964. Designul este fără limite, inovator și în același timp distinctiv și unic. Datorită materialelor foarte ușoare (numai 1,8 grame) , hipoalergenice și care permit fabricarea fără balamale, modelele Silhouette au acompaniat astronauți în 35 de misiuni NASA, în spațiul cosmic.

Silhouette este un brand destinat oamenilor orientați către prestigiu, care vor să își exprime standardul de “high-life” și în ținuta lor. Între ramă și purtător se creeza o legătură perfectă, ce îi pune în evidență frumusețea individuală și personalitatea puternică.

Silhouette-Logo
1-300x208

Colectia Les Signatures

Ochelarii Les Signatures sunt poziționați în segmentul premium configurând colecția etalon a atelierului de creație HENRY JULLIEN.
Colecția este compusă din modele de serie mică ce înfruntă timpul, monturi optice confecționate din aur double, unul dintre cele mai prestigioase materiale din lume.

Toate monturile Les Signatures ofera purtătorului confort maxim în utilizare, precum și un set de beneficii proprii aurului double: longevitate biocompatibilitate, durabilitate și prelucrabilitate (montura poate fi resudată).

Colecția Les Contemporaines

Ochelarii Les Contemporaines sunt poziționați în segmentul premium configurând colecția de inspirație modernă a atelierului de creație HENRY JULLIEN.

Materialul vedetă, utilizat pentru prima oară în industria ochelarilor de către Henry Jullien, este Sandvik Nanoflex care aparține noilor generații de oțel chirurgical. Este un material ușor și flexibil, hipoalergenic și ușor de prelucrat, oferind designerilor francezi o mare libertate de creație.

3

Colecția LineArt

Ochelarii LineArt Charmant aparțin segmentului premium, reprezentând una dintre colecțiile celor mai exclusive și cele mai apreciate ale fabricantului japonez Charmant Group.

Toate monturile colecției LineArt Charmant sunt veritabile piese de colecție, reflectând conceptul ochelarilor-bijuterie. Calitatea detaliilor și aspectul lor unic dovedesc capacitatea inegalabilă a specialiștilor japonezi de a integra perfect un mix sofisticat de design, materiale și înaltă tehnologie. Toate monturile au brațe cu efect 3D deoarece utilizează profile filiforme din Excellence Titan, cel mai performant aliaj de titan brevetat de Charmant Group și care sunt puse în operă în combinații de o finețe remarcabilă prin sudarea cu laser de înaltă precizie, cea mai inovatoare tehnologie din domeniu.

Colecția Titanium Perfection

Monturile Charmant Titanium Perfection reflectă experiența de peste 50 de ani în industria ochelarilor. Punctul forte al colecției îl reprezintă diversitatea tipologiilor formale și perfecțiunea detaliilor, designului și materialelor. Monturile Charmant Titanium Perfection sunt confecționate din toate aliajele de titan furnizate de Charmant Group, reușind să asigure purtătorilor o excelentă ergonomie, funcționalitate și confort.

Colecția Charmant Z

Colecția de ochelari Charmant Z este una dintre licențele fabricantului japonez Charmant Group, fiind poziționate în segmentul premium și adresându-se publicului masculin. Monturile Charmant Z sunt expresia unui concept unitar de design ce combină performanțele Excellence Titan, cel mai performant aliaj de titan realizat de Charmant.

Performanțele inegalabile ale monturilor Charmant Z au fost distinse cu diverse premii de excelență în design, modelul ZT1175 primind trofeul Eyewear of the year 2013 la Salonul Internațional de Optică de la Tokyo

vogue-tr-300x75

Colectia VOGUE EYEWEAR

Primii ochelari Vogue au fost lansați în 1973, purtând același nume cu cel al faimoasei reviste de modă. Stilurile Vogue se evidențiază prin designul inovativ, varietatea de culori și modele, precum și prin detaliile “in fashion” de pe brațele ramelor, transformând ochelarii de fiecare zi într-un accesoriu în tendințe.

Colecțiile de ochelari Vogue sunt dedicate femeilor cutezătoare, gata să îmbrățișeze schimbarea prin explorarea de stiluri noi și originale. Cunoscând foarte bine ultimele trenduri, acestea admiră luxul si detaliile elegante. Pentru a trăi în actualitate cu eleganță și vitalitate puteți alege un brand care este mereu “In Vogue”.

4

Colecția de ochelari Clark

Ochelarii Clark configureaza colecția cea mai bine vândută a fabricantului italian Trevi Coliseum.
Colecția propune monturi pentru copii, tineret, adulți și seniori, numitorul comun fiind excelentul raport calitate-preț.
Designul colecției Clark urmărește tendințele momentului, modelele având un caracter viu prin apariția culorilor fluorescente prezente în modelele destinate tinerilor.

5

Colecția Tom Tailor Eyewear

Sub sloganul „Moda casual pentru o viață relaxată” (Casual fashion for a casual life), Tom Tailor este astăzi unul dintre cele mai binecunoscute nume din sectorul young fashion.
Pentru colecția destinată ramelor de vedere, designerii recurg fie la acetatul de celuloză multistrat, fie la combinații de materiale în care monelul sau oțelul chirurgical se asociază cu materiale inovative – cauciuc, ultem sau grilamid.

2

Colecția Sover

Ochelarii Sover au mereu o conotație fashion, fiind asortați cu tendințele modei și beneficiind de avantajul unui preț competitiv.

Colecția de monturi optice Sover recurge la materiale plastice, aliaje metalice sau mixează aceste două componente. Forma lor acoperă majoritatea tipologiilor existente în decursul timpului, plecând de la forme rectangulare sau ovale cu adresabilitate unisex, trecând prin cele rotunde sau în formă de fluture și ajungând până la stilul pilot.

Programare telefonica 0737 848 599 sau 0311 042 365 Programare Online