PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Soluții pentru problemele ochilor tăi

Oftalmologie la 360°

Aparatură de top

Intervenții laser, fără durere

Specialiștii de care ai nevoie

Cea mai bună decizie pentru ochii tăi începe cu o consultație de oftalmologie adulți, la Clario.

O problemă de vedere descoperită la timp te aduce mai aproape de soluția potrivită. Ca să îți fie mai ușor, la Clario beneficiezi într-un singur loc de toate serviciile, investigațiile și tratamentele necesare oricărei probleme oftalmologice.

Oftalmologie la 360°

Unele afecțiuni ale ochilor dau semne, altele nu. Anumite boli progresează lent, dar pot fi descoperite precoce. Un control oftalmologic de rutină îți face viața mai ușoară: fie afli că totul este în regulă, fie ai șansa să te tratezi din timp.

O consultație oftalmologică într-o clinică de top, însoțită de investigații complete și de monitorizare permanentă, te pun pe drumul cel bun. Iar dacă mai ai la dispoziție și servicii medicale excelente, o echipă dedicată de profesioniști, tehnologii de ultimă generație și tratamente revoluționare, toate la un loc, scapi garantat de orice grijă în plus.

Vino la un consult oftalmologie adulți și lasă totul pe seama specialiștilor Clario.

Aparatură de top

La Clario vei observa ușor atenția noastră pentru calitate, dotările tehnologice și aparatura de ultimă generație în diagnostic și tratament. Echipamentele pe care lucrăm ne potențează profesionalismul și sunt destinate celor mai diverse investigații: tomografie retină și nerv optic, tomografie corneeană Pentacam, microscopie speculară, topografie corneeană, ecografie oculară, laser YAG și altele.
• Aparatura performantă din clincă este integrată într-o sală de intervenții pe măsură, inaugurată în 2020.
• Zona de chirurgie refractivă este dotată cu cele mai performante aparate de pe glob.
• Cataracta este operată cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație.

Intervenții laser, fără durere

Există afecțiuni de vedere care te condiționează să porți ochelari. Dar în punctul în care tehnologia intersectează cu Oftalmologia, accesoriile care îți ajută vederea devin trecut.
• N-am putea vorbi despre performanță tehnologică în Oftalmologie, fără laserele moderne pe care le folosim în clinică.
• Operațiile cu laser te pot ajuta să scapi de anumite afecțiuni oculare, pentru o vedere mai clară, fără ochelari.
• Cu o intervenție de 5-7 minute/ochi, viața ta se schimbă.
• ReLeX SMILE, Femto LASIK și PRK sunt soluțiile laser disponibile la Clario: sigure eficiente, rapide, nedureroase și cu nevoie ușoară de recuperare.

Specialiștii de care ai nevoie

La Clario, îți lași problemele de vedere în mâinile celor mai buni profesioniști în Oftalmologie și poți avea încredere că, la final, te vei felicita pentru alegerea făcută. Echipa noastră, coordonată de Dr. Monica Apostolescu, concentrează esența competențelor domeniului nostru de activitate.
De la o simplă consultație de optometrie, până la cea mai complicată operație oftalmologică, pe aparatură sofisticată, specialiștii Clario au redefinit bazele performanței, iar pe aceasta ne-am fondat renumele.

Consultație oftalmologică pentru adulți

Consultație completă adulți: 250 lei.

Include biomicroscopie, autorefractometrie, tensiune intraoculară, prescripție ochelari de vedere.

Control adulți : 120 lei.

Până la 3 luni de la consultația anterioară

Consultație online: 150 lei.

Echipa de medici specialisti Clario

Întrebări și răspunsuri frecvente despre operația de cataractă

După mai mult de 8 ore de folosit calculatorul mă ustură rău ochii. Ce pot face?

Concentrarea pe lucrul la aproape te face să clipești mai rar ceea ce duce la uscarea si iritarea ochilor. La acestea se adaugă efortul intern de acomodare al ochilor pe durate mari de timp. O bună hidratare, pauzele la fiecare 20 de minute și privitul la distanță precum și o pereche de ochelari cu lentile cu protecție la lumina emisă de ecrane pot ajuta semnificativ în înlăturarea oboselii și a disconfortului date de lucrul intens la calculator.

Dacă îmi iau picături de la farmacie când am ochii roșii se poate întâmpla ceva rău?

Ochii roșii pot însemna conjunctivită sau nu. Farmacistul îți poate recomanda corect picăturile pentru conjunctivită dar nu poate stabili un diagnostic cert și, prin urmare, tratamentul îți poate face chiar rău dacă ai altă afecțiune cu simptome asemănătoare. Recomandarea noastră este să ai un diagnostic pus de un specialist oftalmolog și un tratament corespunzător care te pot feri de multe neplăceri.

Am 40+ și parcă nu mai văd clar să citesc, trebuie să îndepărtez mereu foaia. De ce?

Peste 40 de ani începe să se instaleze presbiopia, un fenomen natural prin care scade acuitatea vizuală la aproape. Vei avea nevoie de ochelari sau lentile de contact pentru a corecta această scădere de vedere. Îți recomandăm să faci un consult complet la medicul specialist oftalmolog pentru a stabili exact ce opțiuni ai.

Cât de buni sunt ochelarii gata facuțI de la supermarket?

Prescrierea ochelarilor este o procedură riguroasă care presupune aparatură specială și experiența unui medic specialist oftalmolog care sa coreleze măsurătorile cu starea de sănătate a ochilor tăi. Chiar dacă ai o rețetă corectă de ochelari dată de medic, nu doar dioptriile sunt importante ci și distanța interpupilară precum și alți parametri sau tratamente ale lentilelor.

Ochelarii gata facuți sunt foarte ieftini pentru că sunt un produs de serie mare, fără nici o personalizare, cu lentile de cea mai slabă calitate optică. Pot fi o soluție de avarie atunci când ești plecat și ai pierdut ochelarii de exemplu dar în nici un caz o soluție pe termen mediu si lung.

Ochelarii trebuie comandați la cea mai bună calitate pe care ți-o permiți și strict conform rețetei tale. Chiar și niște ochelari simpli, fără tratamente speciale dar comandați în clinică sunt incomparabil mai buni pentru ochii tăi decât unii din supermarket.

Părerile pacienților noștri