Claritatea vederii tale e pasiunea noastră

Consultații și operații oftalmologice, investigații complete și monitorizare pe termen lung

Tratăm o patologie oftalmologică extinsă prin echipa medicală care are supraspecializări diverse: chirurgia laser pentru reducerea dioptriilor, chirurgia cataractei, chirurgia oculoplastică și altele. Consultațiile sunt riguroase și avem la dispoziție o serie completă de aparatură de investigații de ultimă generație.

Consultații și investigații complete

La Clario vei fi în centrul atenției unei echipe de specialiști cu experiență care îți vor acorda toată atenția și îți vor explica pe larg toate particularitățile cazului tău și toate opțiunile de tratament.

Desemenea, vei avea acces la o gama largă de aparatură de investigații de ultimă generație.

[VIDEO] Vezi o scurtă prezentare a vizitei în clinică.

Programează o consultație

Feedback-ul pacienților noștri

Reducerea dioptriilor cu laser

Eliberează-te de ochelari sau lentile de contact printr-o intervenție sigură și rapidă. Operația cu laser durează 5-7 minute pentru fiecare ochi, este nedureroasă, nu necesită internare și este una dintre cele mai sigure proceduri din lume.

La Clario folosim tehnicile Presbyond Laser Blended VisionReLEx SMILEFemto LASIK și PRK pentru renunțarea la ochelari, pe o combină ZEISS Visumax și Mel.

Detalii complete

Chirurgia cataractei

Echipa de chirurgi experimentați de la Clario te ajută să vezi din nou bine, prin operația de cataractă realizată la cel mai înalt nivel. Nu lăsa boala să progreseze și vino pentru o consultație chiar de la primele semne: vedere încețoșată, culori palide, schimbarea frecventă a ochelarilor.

Cristalinele pe care le folosim provin de la cei mai renumiți producători și asigură grade variate de independență față de ochelari.

Detalii completeChirurgia oculoplastică

Chirurgia oculoplastică include multe tipuri de intervenții de reabilitare funcționala și estetică în jurul globului ocular de la afecțiunile de statică palpebrala (entropion, ectropion) până la extirparea diverselor formațiuni tumorale benigne sau maligne cu reconstrucția locală post-excizie.

Oferta integrală de proceduri oculoplastice o găsiți în lista noastră de servicii.

Programează o consultație

Înregistrări video

Echipa de medici specialiști Clario