PROGRAMĂRI
Programează-te direct 24/7

Alegi medicul, data și ora și primești confirmarea pe loc

Mesaj Facebook Messenger

Răspundem la telefon și mesaje doar în timpul programului de lucru

Fie că ești purtător de ochelari sau nu, sindromul ochiului uscat ne afectează pe toți. Dacă citești acest text pe un ecran, probabil simți deja efectele sale asupra ochilor tăi. Află cum poți scăpa de sindromul ochiului uscat sau cum să-l previi din eBook-ul gratuit, scris de echipa Clario.

Specialiștii în sănătatea oculară de la Clario vă propun un e-book educațional despre sănătatea ochilor în contextul digitalizării stilului de viață, fenomen care se întâmplă într-un ritm din ce în ce mai alert. Veți afla din materialul nostru care sunt riscurile “moderne” pentru vedere, ce este sindromul ochiului uscat, o afecțiune cu o incidență în continuă creștere, și cum putem să ne protejăm vederea pentru a vedea cât mai clar în viitor.

Suntem stimulați vizual 24/7. Fie că citim, lucrăm pe laptop, urmărim o știre sau un film sau socializăm în mediul online, văzul este simțul utilizat de la prima oră a dimineții până la culcare, fără oprire. Însă, din când în când, trebuie să mai și clipim.

De ce să te informezi despre sindromul ochiului uscat?

Riscăm să vedem viața doar prin ecrane. Pe lângă impactul asupra comportamentului și relațiilor interumane, digitalizarea extremă afectează și sănătatea ochilor. Ca să funcționezi într-o lume digitală, ai nevoie de o vedere bună!

  1. După 40 de ani, riscul de a dezvolta afecțiunea este gradual în creștere
  2. Este provocat de absența lacrimilor sau evaporarea lor prea rapidă
  3. Are patru stadii iar în ultimul poate fi necesar tratamentul chirurgical
  4. Învață o serie de exerciții de făcut acasă, precum clipitul la timp 

Completează formularul și descarcă ebook-ul gratuit

* câmp obligatoriu
Politică de confidențialitate *