Echipa CLARIO

Echipa CLARIO

COVID-19 – Masuri protectie la Clario

Consultatiile reincep in 18 mai, in conditii speciale de protectie

Redeschidem clinica incepand din 18 mai, luand toate masurile necesare desfasurarii activitatii in conditii de siguranta. Prioritatea noastra este sanatatea dumneavoastra si a echipei noastre. Amenintarea noului coronavirus este cu noi si va mai fi o vreme. Din aceste motive am instituit in clinica urmatoarele masuri:

Important de stiut inainte sa veniti in clinica:

 1. Va rugam sa veniti neinsotiti la consultatie. Insotitorului ii va fi permisa prezenta in sala de asteptare si in cabinetul de consultatie doar in anumite situatii (in cazul copil-parinte, adult care necesita obligatoriu prezenta unui insotitor).
 2. Tuturor pacientilor le va fi masurata temperatura inainte de intrarea in clinica; cei cu temperatura ridicata vor fi reprogramati pentru o data ulterioara. 
 3. Toti pacientii vor completa chestionarul legat de riscul infectiei cu COVID-19 inaintea intrarii in clinica.
 4. Accesul  va fi permis doar cu masca in interiorul clinicii. 
 5. Ne vom asigura sa poata fi pastrata distanta fizica de 1,5 m atat intre pacienti cat si intre pacienti si personalul medical. Aceasta regula va fi respectata atat in cabinetul de consultatie cat si in sala de asteptare. 
 6. Ramele de ochelari vor fi igienizate dupa fiecare probare. Va rugam indicati ce rame doriti sa probati fara sa le atingeti si dupa proba lasati-le in tavile speciale.
 7. Ca regula generala, va rugam atingeti cat mai putine obiecte, mobilier sau suprafete si igienizati-va mainile cat mai des.

Masuri generale de protectie

 1. Intregului personal i se masoara temperatura, completeaza chestionarul legat de riscul infectarii cu COVID-19 in fiecare zi, inaintea inceperii activitatii.
 2. Tot personalul poarta masca si manusi de protectie.
 3. Intrucat consultul oftalmologic presupune un grad ridicat de apropiere intre medic si pacient, vom respecta regulile impuse de autoritati legate de timpul de expunere si distanta permisa. 
 4. Cabinetul, aparatura vor fi igienizate dupa fiecare consultatie. De minim 3 ori pe zi se va face dezinfectie cu lampa cu ultraviolete. 
 5. Personalul nostru va dezinfecta periodic toate suprafetele in spatiul comun.

Au fost niste  saptamani lungi pentru noi toti. Abia asteptam sa ne revedem.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.